Запит цінових пропозицій (ЗЦП) на постачання обладнання для сублімаційної сушки для субреципієнта Програми USAID АГРО

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


chemonics_logo
Запит цінових пропозицій (ЗЦП) на постачання обладнання для сублімаційної сушки для субреципієнта Програми USAID АГРО

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО оголошує запит цінових пропозицій (ЗЦП) на постачання обладнання для сублімаційної сушки для субреципієнта Програми.

Перелік виробничого обладнання для субреципієнта:

  • Сушка сублімаційна СС 100 або аналог – 2 шт.

Призначення: Ліофільна сушарка призначена для сублімаційної сушки продуктів (ягоди, фрукти, овочі, гриби, м’ясо) шляхом осушення холодом з виморожуванням вологи. Виморожування працює шляхом осушування матеріалу в умовах пониженого тиску при низьких температурах. В основі методу лежить фізичне явище сублімації, при якому волога випаровується, оминаючи рідку фазу.

Умови поставки: DDP с. Могилів, Дніпропетровська обл., Дніпровський район, Інкотермс 2020. Загальна вартість має бути вказана у гривнях без ПДВ.

 Термін постачання – до 60 календарних днів з дати розміщення замовлення.

 Виробника або його офіційного представника має бути зареєстровано на території України.

 В Україні має бути авторизований виробником обладнання сервісний центр.

Пропозиції треба надіслати електронною поштою не пізніше, ніж о 18:00 за Київським часом 14 липня 2022 року. Пропозиції електронною поштою слід надсилати на адресу [email protected].

Програма USAID АГРО письмово підтвердить отримання всіх пропозицiй, поданих на вказану вище електронну адресу. Якщо відповідь від Проекту АГРО не надійшла, Учасникам рекомендується надіслати повідомлення електронною поштою на наступну електронну адресу: [email protected]

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього ЗЦП повинні бути надіслані не пізніше, ніж о 18:00 за Київським часом 12 липня 2022 року на електронну адресу [email protected]. У будь-якій кореспонденції у зв’язку з цим ЗЦП, будь ласка, зазначайте ЗЦП № AGRO-RFQ-S1-84. 

Завантажити деталі до ЗЦП № AGRO-RFQ-S1-84

Завантажити Додаток


Останні публікації цього розділу:

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях

Програма грантів від USAID АГРО

Тендер на закупівлю робіт із ремонту покрівель в Харківській та Херсонській областях (2 лоти)