Тендер на розроблення вебдизайну

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Internews Ukraine

Тендер tender(1)
Тендер на розроблення вебдизайну

ГО «Інтерньюз-Україна» оголошує тендер на пошук підрядника з розроблення вебдизайну (послуги вебдизайну) для онлайн-платформи в межах проєкту «Екстрена цифрова підтримка громадянського суспільства в Україні».

Мета — вибір фахівців для надання послуг веб-дизайну для створення онлайн-платформи.

Період надання послуг: липень — листопад 2022 року.

Проєкт спрямований на посилення цифрової безпеки та підтримку безперервної, стійкої та безпечної комунікації для українців у період російської агресії, зокрема для громадянського суспільства та медіасектора. Реалізується з канадською організацією eQualitie.

ОЧІКУВАНИЙ РЕЗУЛЬТАТ
  • Розроблення UX/UI дизайну для платформи з цифрової безпеки, на якій користувачі зможуть створювати індивідуальні запити з питань захисту та конфіденційності, налаштувань, отримувати відповіді фахових операторів, користуватися пошуком в зручному інтерфейсі в існуючій базі знань.
  • Взаємодія з технічними розробниками платформи (канадська організація eQualitie) для пошуку максимально ефективних рішень і взаємоз’язку між дизайном та функціоналом. До платформи буде прив’язана система helpdesk, що функціонуватиме на системі Zammad.
ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ТЕНДЕРНОЇ ЗАЯВКИ

До участі в оцінці допускаються тендерні пропозиції, які містять повний пакет документів, а саме:

  • заповнена заявка (шаблон за посиланням);
  • реєстраційні документи;
  • цінова пропозиція в гривнях та строки виконання;
  • резюме або портфоліо та інші релевантні документи, що засвідчують досвід роботи (вказати рівень володіння англійською команди чи виконавця, що буде відповідати за виконання).

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій — 14 липня 2022 року, 19:00 за київським часом.

Тендерну заявку необхідно надіслати у письмовому вигляді електронною поштою на адресу: [email protected]. Обов’язково вказати в назві листа: Тендер на вебдизайн

ГО «Інтерньюз-Україна» залишає за собою право запитувати від учасників тендеру додаткові матеріали або пропонувати зустріч для з’ясування додаткових деталей.

ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТУ

Переможцю тендеру буде надісланий лист електронною поштою з відповідною інформацією, і/або повідомлено про перемогу телефоном.

Участь в тендері можуть брати юридичні особи та фізичні особи-підприємці (ФОП).

Для ФОП — до заявки додається: актуальна виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб—підприємців, витяг з реєстру платників податків/свідоцтво платника єдиного податку, наявний перелік видів діяльності, що відповідають суті послуг, щодо яких оголошено тендер (КВЕДи).

Для юридичних осіб — до заявки додаються реєстраційні документи: скан-копія Статуту, свідоцтва про державну реєстрацію/виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб—підприємців, свідоцтва платника ПДВ/витягу з реєстру платників ПДВ та/або свідоцтва/витягу про сплату єдиного податку чи іншого податку відповідно до чинного податкового законодавства, документ, що підтверджує повноваження підписанта.

ОСНОВНІ КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПЕРЕМОЖЦІВ
  • Портфоліо з релевантними роботами.
  • Раціональна фінансова пропозиція.
  • Готовність до комунікації з партнерами задля синхронізації роботи над кінцевим продуктом.
  • Якість надання послуг.
  • Відповідність заявки потребі замовника та умовам тендерної документації.

Визначення переможців відбудеться після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно з критеріями відбору. Результати відбору будуть оголошені всім, хто брав участь у конкурсі, електронною поштою або телефоном.


Останні публікації цього розділу:

Тендер: послуги з розробки веб-порталу для БО ММСП

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій

Конкурс бізнес-проєктів від програми CLEAR, Global Communities