В Іспанії продали з аукціону картину Міли Пірс, щоб зібрати гроші для українців

На благодійному аукціоні в іспанській курортній Марбельї, що на середземноморському узбережжі Коста-дель-Соль, продано картину латвійської мисткині, авторки колекції «Labyrinth Dreams» Міли Пірс ...

Peace Dove
В Іспанії продали з аукціону картину Міли Пірс, щоб зібрати гроші для українців

На благодійному аукціоні в іспанській курортній Марбельї, що на середземноморському узбережжі Коста-дель-Соль, продано картину латвійської мисткині, авторки колекції «Labyrinth Dreams» Міли Пірс (Mila Pierce). Усі кошти спрімовано на підтримку українців, які через війну змушені були покинути власні домівки.

Аукціон організовано організацією «Collective Calling», яка працює з дітьми та батьками з Іспанії, Танзанії, а відтепер і України. Спеціально до івенту для жителів і гостей цього респектабельного міста художниця створила нову роботу, яку назвала «Peace Dove». У перекладі на українську це означає «Голуб миру». Вона виконана в українських кольорах із піску Марбельї, який нанесений на лляному полотні, та символізує колективний вибір людства.

За словами художниці, голуб – це символ миру і водночас послання світові. «Ця робота – мій внесок у підтримку людей України, яка страждає від руйнівної війни», – прокоментувала Міла Пірс.

Dove (1)

Інформація про те, за скільки продано картину і хто є покупцем, не розголошується. Проте відомо, що її придбали представники однієї з країн Євросоюзу.

Серія «Labyrinth Dreams» Міли Пірс складається з низки картин на тему лабіринтів як колективної подорожі та духовного зростання. Вони створюються в галереї Сан-Педро за спеціальною авторською технологією з екологічних матеріалів, адже художниця поділяє sustainable принципи і у творчій діяльності, й у житті. 


Тематика публікації:     

Останні публікації цього розділу:

Розпочався проєкт «Впровадження підходу, інформованого про травму, у громадянській освіті»

Інкубатор демократичних ініціатив розпочинає проєкт зі зменшення випадків мови ворожнечі в країнах Східного партнерства

Тренінг в медіабазі: Психологиня розповіла журналістам про види когнітивних спотворень та їхній вплив

21 Docudays UA: Саунд­скейпінг пам’яті, низові культурні простори та європейський кіноринок — добірка дискусій DOCU/PRO та DOCU/СИНТЕЗ

Пів тисячі молодих лідерів і лідерок закінчили "Школу молодіжних рад"

Доступ до публічної інформації в ОМС: як зробити так, щоб усе запрацювало?