Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) шукає 2-х Менеджерів відділу субгрантів і контрактів.

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Chemonics_logo
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) шукає 2-х Менеджерів відділу субгрантів і контрактів.

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) шукає 2-х Менеджерів відділу субгрантів і контрактів. Мета їх роботи –  забезпечити швидке й ефективне виконання субгрантів і контрактів через Фонд стратегічних інвестицій (ФСІ) в повній відповідності з політиками й процедурами компанії «Кімонікс» і дотриманні правил, положень і стандартів USAID.  

Основні обов’язки та зобов’язання (основні функції):

  • Перевіряє, щоб грантоотримувачі/ підрядники відповідали всім нормативним вимогам (наприклад, Автоматизованої системи директив (ADS), Зводу федеральних нормативних актів США (CFR) та Адміністративно-бюджетного управління (OMB)) і вимогам, викладеним у Посібнику програми АГРО з керування субгрантами й угодами.
  • У співпраці з персоналом програми АГРО, координує пов’язані з Фондом стратегічних інвестицій фінансові, бухгалтерські, закупівельні й адміністративні процедури, щодо контролю коштів і витрат, зокрема відповідну фінансову звітність і дозволи для грантоотримувачів і підрядників.
  • Готує запити щодо субгрантів і угод (RFA, APS, RFP тощо), розглядає і аналізує заявки щодо субгрантів і угод, пропозиції та документи для укладення субгрантів і угод.
  • Тісно співпрацює з грантоотримувачами/підрядниками під час складання бюджетів і проведення переговорів, для забезпечення обґрунтованого і достатнього бюджету для фінансування відповідних заходів.
  • Головує в комісії з відбору та бере участь у засіданнях без права голосу. Також розглядає заявки, оцінює заявку на витрати щодо її обґрунтованості й економічної ефективності, доопрацьовує документи про укладення субгрантів/угод, керує та відслідковує схвалення субгрантів/договорів. Складає проекти доповідних записок про відбір, а також обґрунтування укладання угоди на позаконкурсній основі й доповідних записок про переговори.
  • Забезпечує, щоб постачальники та підрядники повністю відповідали умовам і положенням договору щодо звітів та/або рахунків-фактур, а також положенням USAID і політикам та процедурам компанії «Кімонікс».
  • Перевіряє поставки та рахунки по замовленням на предмет типу, кількості та стану.
  • Готує запити й замовлення на придбання, угоди з постачальниками та договори про закупівлі.
  • Складає записки щодо якості роботи постачальників і продавців.
  • Забезпечує належне обговорення і узгодження положень і умов субгрантів/угод, а також перегляд і аналіз бюджетних кошторисів на предмет можливості віднести на певну статтю витрат, допустимості, обґрунтованості й узгодженості.
  • Виконує попереднє визначення адміністративних і технічних можливостей заявника/учасника тендеру для відповідального адміністрування субгрантів й угод та консультує, як підвищити можливості отримувачів у міру необхідності й доцільності.
  • У співпраці з Директором Oперацiйного вiддiлу i Фонду стратегічних інвестицій , Керівником відділу грантів і контрактів та Директором із фінансових і адміністративних питань, перевіряє, як грантоотримувачі/підрядники керують закупівлями товарыв стосовно джерела постачання та походження, наявним запасом, доглядом, технічним обслуговуванням і встановленням обладнання, придбаного в рамках субгрантів/угод, і сприяє вдосконаленню цих процесів за необхідності.
  • Взаємодіє з іншими співробітниками програми АГРО та контролює, щоб грантоотримувачі отримували відповідні поради й допомогу з питань управління, зокрема фінансів і адміністрування, а також щодо всіх відповідних технічних питань.
  • Забезпечує відповідність всіх документів вимогам системи документообігу компанії «Кімонікс», їх актуальність і готовність до аудиту в будь-який час.
  • Допомагає в проведенні конференцій, семінарів, навчань та інших заходів із розбудови потенціалу, що стосуються присудження субгрантів і угод, а також самостійному здійсненні закупівель.
  • Тісно співпрацює з командою зі співпраці, навчання і адаптації (CLA) і командою з моніторингу, оцінки і навчання (MEL), щодо розробки відповідних методів оцінки результатів роботи програми АГРО стосовно субгрантів і угод ФСІ.
  • Забезпечує наявність протоколів для сприяння здійсненню екологічного моніторингу діяльності в рамках ФСІ.
  • Робота в програмі Microsoft Teams для виконання поставлених завдань та співпраці з персоналом програми;
  • За вказівкою брати участь у зборі та аналізі даних моніторингу і оцінки (MEL);
  • На вимогу готувати розділи звітів, планів, історій успіху і подібних документів;
  • Брати участь у регулярних обговореннях АГРО на тему Співпраці, Навчання та Адаптації (CLA);
  • Дотримуватися принципів ділової етики компанії «Кімонікс»;
  • На вимогу виконання інших відповідних завдань.

Необхідні навички та професійна кваліфікація:

  • Вища освіта у відповідній галузі (принаймні ступінь бакалавра) або еквівалентний досвід. Бажаний диплом магістра.
  • Щонайменше 5 (п’ять) років досвіду у сфері планування, адміністрування й керування грантами USAID та/або субконтрактами; досвід керування субгрантами й угодами за договорами про співпрацю є перевагою.
  • Знання життєвого циклу грантів і контрактів USAID, необхідних правил і положень; знання політики та процедур компанії «Кімонікс» щодо фінансового контролю грантів й субконтрактів; закінчення Практикуму з керування грантами компанії «Кімонікс» є перевагою.
  • Здатність швидко й творчо працювати без шкоди відповідності чи якості для провадження діяльності ФСІ.
  • Відмінні навички ефективної взаємодії з місцевими професіоналами, міжнародними донорськими організаціями, громадянським суспільством і приватним сектором, колегами з державних органів приймаючої країни й іншими партнерами-виконавцями.
  • Вільне володіння українською мовою як рідною; вільне володіння англійською мовою (в тому числі усною та письмовою)
  • Впевнений користувач програм MS Office 365;
  • Успішний досвід роботи у багатонаціональних і багатомовних колективах під тиском та в умовах стислих термінів.

Місце роботи – Київ або дистанційно.

Для залучення на цю посаду передбачається укладення річного трудового договору з можливою щорічною пролонгацією до завершення строку впровадження програми АГРО (14 листопада 2024 р., з можливою пролонгацією до 14 листопада 2026 р.) – в залежності від завдань, що включатимуться до наступних Річних планів робіт Проекту. Менеджери відділу субгрантів і контрактів працюватимуть під безпосереднім керівництвом та підпорядковуватимуться Директору Oперацiйного вiддiлу i Фонду стратегічних інвестицій.

Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу [email protected] не пізніше 30  липня 2022 р. з поміткою “Менеджер відділу субгрантів і контрактів” та Вашим прізвищем у темі листа. Бажано подавати заявки якомога раніше.

Загальна інформація:
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) є п’ятирічним проектом міжнародної технічної допомоги, що впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.» у рамках Договору про співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), починаючи з 15 листопада 2019 р. Метою програми АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки. Діяльність АГРО ґрунтується на концептуальному підході, що передбачає розвиток ринкової системи (https://beamexchange.org). АГРО, за можливості, сприятиме розвитку ринку, спрямовуючи кошти через суб’єктів ринку до бенефіціарів. Фонд стратегічних інвестицій (ФСІ) підтримуватиме реалізацію програми АГРО шляхом надання субгрантів, таким чином забезпечуючи фінансування різних типів організацій, що сприяють досягненню цілей програми АГРО, й укладання угод про надання послуг на підтримку впровадження програми АГРО.

Компанія «Кімонікс» – роботодавець, що надає рівні можливості всім кандидатам і працівникам та не дискримінує за ознаками раси, кольору шкіри, віросповідання, статі, національності, політичних переконань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентифікації, сімейного статусу, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних організаціях, або за іншими факторами, що не входять до переліку необхідних навичок та професійної кваліфікації.

Завантажити повний опис технічного завдання


Останні публікації цього розділу:

Довгострокове волонтерство у центрі інновацій та дизайну “Wymiennikownia”

Engineering Analyst (Electricity, Gas), NPSA-9, DS - Kyiv, National Рosition

Hazardous Waste Analyst, NPSA-8, DS - Kyiv, National Рosition

Community Mobilization Analyst, NPSA9 - National Рosition

Community Mobilization Analyst, NPSA8 - National Рosition

Старший/а бухгалтер/ка