Запрошення до участі у міжнародному молодіжному проекті Moving Memories

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Olena Grabovska

Moving Memories (1)
Запрошення до участі у міжнародному молодіжному проекті Moving Memories

Оголошується набір учасників міжнародного проекту Moving Memories, що реалізується партнерськими організаціями з України, Німеччини та Грузії в рамках програми ““MEET UP! Youth for Partnership”.

Проект передбачає проведення двох міжнародних молодіжних обмінів, присвячених дослідженню історичної пам’яті про період націонал-соціалізму у трьох країнах, та завершиться підготовкою учасниками у міжнародних командах коротких документальних фільмів за темою проекту. 

До участі у проекті запрошуються молоді люди віком 16-20 років, які прагнуть відпрацювати навички документування історій та дослідження минулого, навчитись створювати документальне відео, отримати новий досвід міжкультурної взаємодії. Обов’язковим є володіння англійською мовою на рівні, достатньму для активної участі в обговореннях та інтерактивних заняттях в міжнародній команді.

Учасники забезпечуються проживанням та харчуванням під час програми. Додатково відшкодовуються транспортні витрати. Внесок учасників з України за участь у програмі складає 20 євро за кожен з обмінів. Внесок необхідно буде сплатити після приїзду на обмін.

Ми очікуємо зголошень як від індивідуальних учасників, так і від команд. Під час зголошення командою, кандидатам та кандидаткам необхідно заповнити індивідуальні заявки, зазначивши, що він/вона входить до складу команди, яка подається до проекту. 

Якщо до складу команди входитимуть молоді люди віком до 18 років, дозволяється участь лідера команди, вік якого/якої не обмежується. Кількість учасників однієї команди – 5-6 осіб, не враховуючи лідера.

Більш детальна інформація про проект, умови участі та контакти розміщена за посиланням (англійською мовою): https://bit.ly/3zlgYAE

Для участі у проекті необхідно до 24 липня 2022 року заповнити аплікаційну форму за посиланням: https://bit.ly/3cpoIZy

Проект реалізується за фінансової підтримки фундації “Пам’ять, відповідальність і майбутнє” (EVZ Foundation) з Німеччини та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. 


Останні публікації цього розділу:

Тендерна закупівля на обрання постачальника по здійсненню поточного ремонту санвузлів

Тендер на укладання разового договору на ремонт чотирьох санвузлів та чотирьох душових кімнат

Тендер на укладання разового договору на ремонт трьох кухонь та трьох санвузлів, м. Запоріжжя

Надання послуг перевезень в межах реалізації проєкту УВКБ ООН

Запит цінових пропозицій на послуги з бронювання протиударною плівкою вікон офісного приміщення (Харків)

Тендер на проведення організації заходу