Фахівець/фахівчиня з моніторингу та оцінки (МіО)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


HRLogoUKR200
Фахівець/фахівчиня з моніторингу та оцінки (МіО)

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією HealthRight International (Право на здоров’я) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво-важливої допомоги незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року. З 2011 року УФГЗ та HealthRight International запроваджують в Україні проєкти, спрямовані на профілактику ґендерно-зумовленого та домашнього насильства; сприяння розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство.

HealthRight International та Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я» (UFPH), що заснований HealthRight (http://www.healthright.org.ua/uk/), шукає

Фахівця/Фахівчиню з моніторингу та оцінки (МіО), який/яка відповідатиме за розробку, координацію та впровадження системи моніторингу та оцінки, дослідження та навчання Програми Фонду.

Основні обов’язки:

  • розробка та впровадження систем моніторингу і оцінки проєктів Фонду;
  • розробка та впровадження інструментів збору даних;
  • розробка та впровадження Адвокаційного документа щодо проблем підліткового здоров’я підлітків серед вразливих груп
  • здійснення щотижневого збору даних та надання інформації Донору/керівництву Проєкту;
  • проведення опитувань клієнтів  в рамках проєктів;
  • ведення електронної бази даних користувачів послуг;
  • своєчасне оновлення інформації в базі даних про користувачів послуг та надані послуги;
  • моніторинг ведення первинної звітної документації;
  • розробка показників успішності виконання проектної діяльності (індикаторів) та технічних завдань для соціальних працівників;
  • проведення моніторингових та менторських візитів до осередків надання соціальних послуг;
  • розробка, впровадження та підтримка системи програмного моніторингу організації;
  • розробка та вдосконалення звітної та статистичної документації з моніторингу та оцінки;
  • розробка плану розвитку, пов’язаного з потенціалом проєктів Фонду щодо МіО та будь-якої комп’ютерної підтримки, яка може знадобитися;
  • участь в нарадах щодо Dharma системи звітування для HQ;
  • заповнення та подання необхідних звітних форм на українській та англійській мовах та проведення картування послуг в рамках діяльності кластерів та робочих груп, в яких приймають участь представники Міжнародної організації HealthRight International та Міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я», зокрема MPHSS TWG, 5w Protection Cluster.

Умови роботи:

  • повна зайнятість (робота в офісі щодня, крім вихідних);
  • випробувальний термін – 3 місяці;
  • дружний колектив. 

Кандидат отримає випробувальне завдання. Кандидату, що найкраще відповідатиме критеріям відбору, буде запропоновано оплачуваний випробувальний термін для ознайомлення з операційними процесами в організації та перевірки компетентностей у виконанні завдань.

Просимо надсилати своє резюме на ел. пошту: [email protected].

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» та міжнародна організація HealthRight International (Право на здоров`я)  є роботодавцем рівних можливостей і не дискримінує у своєму виборі та працевлаштуванні на основі раси, кольору шкіри, релігії, статі, національного походження, політичної приналежності, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичної інформації, віку.

Примітка щодо запобігання сексуальній експлуатації та нарузі:

Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах. Організація впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі, в тому числі на робочому місці. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації.


Останні публікації цього розділу:

Начальник/ця сектору військового обліку в кадровому документообігу

Юрист/ка сектору

Довгострокове волонтерство у центрі інновацій та дизайну “Wymiennikownia”

Engineering Analyst (Electricity, Gas), NPSA-9, DS - Kyiv, National Рosition

Hazardous Waste Analyst, NPSA-8, DS - Kyiv, National Рosition

Community Mobilization Analyst, NPSA9 - National Рosition