Програма онлайн-обміну Camp Liberty 2.0

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
AmericaHouseKyiv

Camp Liberty 2.0 square
Програма онлайн-обміну Camp Liberty 2.0

Що означає бути вільним з огляду на події, які відбуваються зараз у світі? 

Американський дім у Києві запускає Camp Liberty 2.0 — програму віртуального обміну, яка об’єднає учасників з України, США та країн Європи у дискусії про роль свободи в житті особистості та суспільства.  

Разом з експертами у сфері міжнародних відносин і зовнішньої політики, учасники програми будуть обговорювати глобальне та міжкультурне бачення того, якою може бути свобода у 21 столітті. Приєднуйся, якщо прагнеш дізнатися більше та поділитися своїми думками про свободу. Упродовж двох тижнів у тебе буде можливість: 

  • Взяти участь у групових дискусіях із запрошеними експертами та особистих обговореннях з учасниками програми. 
  • Познайомитися з допитливими студентами, дослідниками, активістами та лідерами зі Сполучених Штатів Америки, України та Європейського Союзу.
  • Почути різні думки про сучасні проблеми та спільне майбутнє в контексті особистісної свободи та глобального розвитку. 
  • Поділитися своєю культурою, познайомитися з альтернативними точками зору та зануритись у спільні виклики та актуальні теми.

Програма кемпу:

  • 22 серпня, 19:00 – 20:30 (GMT+3) | Відкриття програми: «Зміщення кордонів і прагнення до свободи 21 століття». Групова онлайн-дискусія між учасниками програми та запрошеним експертом.
  • 22 серпня – 5 вересня | Поглиблені дискусії між учасниками з України, США та країн ЄС у менших групах (один день, різний час).
  • 5 вересня, 19:00 – 20:30 (GMT+3) | «Інтеграція/Демаркація. Права та цінності в часи глобалізації». Віртуальна ніч біля вогнища. Групова онлайн-дискусія між учасниками програми та запрошеним експертом.

Camp Liberty 2.0 складатиметься з 3 сесій: 2 загальних і 1 закритої групової, близько 1-1,5 години кожна. Не більше 4 годин упродовж двох тижнів.

Дізнайся більше та подай заявку. 

Дедлайн: неділя, 14 серпня, 23:59 за київським часом (GMT+3).  

Для участі не потрібно жодної підготовки, теми для обговорення будуть надані. Участь у програмі безкоштовна. Мова спілкування — англійська. 


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів