Конкурс nudge на безоплатний аналіз соцмереж для організацій громадянського суспільства

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
mykhailova.nudge

FB_IMG_1660815687938
Конкурс nudge на безоплатний аналіз соцмереж для організацій громадянського суспільства

Креативна агенція nudge оголошує конкурс на безоплатний аналіз соцмереж для українських організацій громадянського суспільства.

Мета: надати якісний аналіз комунікацій у соцмережах в період війни задля покращення видимості роботи організацій та залучення більшої аудиторії.

Опис послуг: обрані громадські організації надають згоду на часткове висвітлення аналізу їхніх соцмереж (Instagram, facebook), тісну співпрацю з агенцією та доступ до статистики своїх соцмереж. У результаті співпраці організації отримують документ із аналізом та рекомендаціями щодо подальшого ведення соцмереж та менторську підтримку у вигляді трьох консультаційних сесій під час імплементації нових підходів до ведення своїх соцмереж.

Про організацію: 

Агенція nudge існує з 2017 року. У фокусі команди робота із організаціями громадянського суспільства, щоб збільшити освіченість українців та допомогти розібратись із важливими соціальними явищами. Вже більше п’яти років ми працюємо з організаціями громадянського суспільства, забезпечуючи їх стратегічними, креативними та продакшен-послугами. Серед наших клієнтів як українські, так і міжнародні організації. А саме: представництво ООН в Україні, UNICEF, Товариство Червоного Хреста, Міністерство освіти України, Міністерство охорони здоров’я, Верховна Рада України, UN WOMEN. 

Умови участі у конкурсі:

Для отримання можливості потрапити в перелік десяти організацій, яким агенція nudge проведе аналіз соцмереж, потрібно заповнити Google-форму, де вказати основні виклики, з якими стикається організація під час ведення соцмереж, а також ключові запити і очікування. Обов’язковим пунктом є надання контактів та посилань на соцмережі ГО.

Форма буде відкрита для реєстрації до 20 серпня включно. Результати відбору десяти організацій будуть висвітлені на сторінках агенції в Instagram та Facebook 30 серпня.

Основні критерії відбору:

  • відповідність сфери діяльності організації до досвіду та компетенції команди агенції
  • наявність мінімального наповнення соцмереж організації
  • мотивація до участі (відкрита частина Google-форми) і її аргументація

З уточненнями звертайтесь за адресою [email protected] вказавши тему листа «Конкурс для ГО» або за телефоном +380932173561.

Додатково: участь у конкурсі безоплатна, агенція nudge проводить конкурс в рамках своєї соціальної відповідальності та з метою покращення комунікацій громадського сектору в період війни.

Якщо у вас з технічних причин не відкривається Google-форма за лінком у тексті, скористайтеся, будь ласка, наступним посиланням: https://forms.gle/4qMXcFWJv2uihWpbA

 


Останні публікації цього розділу:

Конкурсна закупівля "Організація некапітальних покращень у приміщеннях для молодіжної роботи"

Тендерна закупівля на обрання постачальника по здійсненню поточного ремонту санвузлів

Тендер на укладання разового договору на ремонт чотирьох санвузлів та чотирьох душових кімнат

Тендер на укладання разового договору на ремонт трьох кухонь та трьох санвузлів, м. Запоріжжя

Надання послуг перевезень в межах реалізації проєкту УВКБ ООН

Запит цінових пропозицій на послуги з бронювання протиударною плівкою вікон офісного приміщення (Харків)