Конкурс на залучення консультантів з проведення тренінгів на тему «Опортуністичні інфекції, супутні стани та захворювання»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Darina

Конкурс
Конкурс на залучення консультантів з проведення тренінгів на тему «Опортуністичні інфекції, супутні стани та захворювання»

ДУ “Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України” з 28.01.2016 оголошує конкурс на залучення консультантів на проведення тренінгів на тему «Опортуністичні інфекції, супутні стани та захворювання»  в рамках проекту «Інвестиції у вплив на туберкульоз та ВІЛ» Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Основні обов’язки:

  1. Підготовка навчальних матеріалів та проведення п’ятиденних тренінгів на тему: «Опортуністичні інфекції, супутні стани та захворювання». Протягом 2016 року передбачається проведення 4 тренінгів.
  2. Підготовка звітів про результати проведених тренінгів відповідно до форми, визначеної УЦКС.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Закінчена вища медична освіта (спеціалізації «інфекційні хвороби», «фтизіатрія», «психіатрія»).
  2. Наявність вищої або першої кваліфікаційної категорії та/або вчений ступінь.
  3. Досвід проведення семінарів/тренінгів в якості викладача/тренера (досвід проведення тренінгів за темою тренінгу буде перевагою) впродовж останніх 3-х років.
  4. Досвід розробки тренінгових модулів та навчальних програм з питань профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та інших соціально небезпечних захворювань буде перевагою.
  5. Належний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Office.Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, організованою, здатною працювати самостійно на результат, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією, мати високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ-інфекції /СНІДу та туберкульозу, високий рівень комп’ютерної грамотності.Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] з копією на [email protected] або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, зазначте: Тренер «Опортуністичні інфекції».

    Термін подання документів – до 5 лютого 2016 року, реєстрація документів завершується о 17:00.

    За додатковою інформацією звертатися до УЦКС за тел. (044)-461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected] з копією на [email protected].

    Додаток 1_тренери_ОІ_2016    Оголошення_тренери_ОІ_2016


Останні публікації цього розділу:

Запит на отримання цінової пропозиції на кунги для Toyota Hilux

Запит на отримання цінової пропозиції на сумки для демінерів

Відкритий тендер із закупівлі меблів

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Прибузьке Галицинівської громади Миколаївської області

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Шевченкове Шевченківської громади Миколаївської області

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Зелений Гай Шевченківської громади Миколаївської області