Запит на закупівлю та постачання комп’ютерного обладнання та програмного забезпечення

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Olga Galytska

тендер tender 1 (10)
Запит на закупівлю та постачання комп’ютерного обладнання та програмного забезпечення

Програма USAID «Справедливість для всіх» (Програма) – це програма Агентства США міжнародного розвитку (USAID), що реалізовується в Україні компанією Кімонікс Інтернешнл Інк.

Метою Програми є просування ідеї справедливості для всіх і кожного, хто шукає захисту порушених прав, заради ефективного реагування на правові проблеми і потреби українців через удосконалення системи правосуддя, поліпшення послуг у сфері юстиції та залучення суспільства. В рамках своєї діяльності Програма оголошує запит на подання цінових пропозицій на закупівлю та постачання комп’ютерного обладнання та програмного забезпечення.

Прохання надсилати Ваші запитання та пропозицію на електронну адресу [email protected], зазначивши в темі листа номер RFQ-1-J4A-09-2022 та вказавши назву Вашої організації в самому листі. Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього конкурсу можна надсилати до 16 вересня 2022 року.

Кінцевий термін подання пропозицій – 21 вересня 2022 року, 18:00 за київським часом.

Докладний опис цього тендеру, технічне завдання, вимоги до заявників, інструкцій щодо підготовки та подання пропозицій та форми необхідних документів можна завантажити за посиланням: RFQ-1-J4A-09-2022.


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях

Програма грантів від USAID АГРО