ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» запрошують спеціалізованих постачальників надати комерційні та технічні пропозиції з придбання ІТ-обладнання та меблів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Тендер-tender
ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» запрошують спеціалізованих постачальників надати комерційні та технічні пропозиції з придбання ІТ-обладнання та меблів

ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» 17 серпня 2022 року за підтримки «Special Assistance Program for Eastern Ukraine (government-controlled areas) / EU4ResilientRegions», Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH, розпочали реалізацію проєкту «Психосоціальна підтримка соціальних інститутів громад-партнерів». Ідея проекту полягає у сприянні адаптації соціальних служб 5 територіальних громад прифронтової Миколаївської області (Баштанська, Казанківська, Березанська, Доманівська, Веселинівська) до кризових викликів під час війни, соціальної роботи із соціально незахищеними мешканцями громад та ВПО.

ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» цим оголошенням запрошують спеціалізованих постачальників з доброю репутацією надати комерційні та технічні пропозиції з придбання ІТ-обладнання та меблів у межах проєкту «Психосоціальна підтримка соціальних закладів громад-партнерів» для  5 громад Миколаївської області.

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності всіх форм власності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Детальну інформацію, Ви знадете за посиланням: 

https://drive.google.com/drive/folders/1HzDX6je8c4T1dWQixc3dhkXUr-GXtAtL.

Вимоги до кандидата та особливі умови:

Запропоноване обладнання нове і не було у використанні.

Переможець або переможці тендеру будуть визначені окремо по кожному лоту. Учасники тендеру можуть надавати свої пропозиції на всі або на окремі лоти.

Строк надання товарів/ послуг: протягом 7 (семи) днів від дати підписання Договору поставки та передбачає одну плату 100% після отримання і перевірки товару на справність.

Постачальник зобов’язаний за 24 години повідомити Одержувача та представника ГО про дату та час відвантаження Товару, а при відвантаженні Товару надати представнику Одержувача завірені копії сертифікату якості (відповідності) на відповідні Товари та інші документи (відповідно до вимог у специфікації).

Строки оплати  5 календарних днів з дати підписання видаткової накладної.                                  

У вартість товару повинні бути включені усі відповідні збори та витрати, які повинен сплатити Постачальник, включаючи, але не обмежуючись, ціну Товару, упаковку Товару, доставка, збірка та налаштування Товару на місце призначення згідно логістичного плану.

Інформація про відповідність специфікації повинна бути підтверджена заповненим шаблоном Тендерної технічної пропозиції з наданням детального опису технічних характеристик запропонованого обладнання, а також скан-копією сертифікату якості (відповідності), якщо такий сертифікат є обов’язковим до даного виду Товару.

Товар та упаковка не мають містити жодних рекламних маркувань політичного характеру, дискримінаційних гасел чи символів.

Країною-виробником Товарів не може бути Російська Федерація або Республіка Білорусь.

! У тендері не можуть брати участь учасники, які перебувають у санкційних списках та/або підпадають під санкції, запроваджені Україною, ЄС, США, Канадою, Японією, Великобританією. ГО залишає за собою право вимагати від учасника торгів додаткову інформацію на будь-якому етапі тендерної процедури з метою перевірки статусу учасника щодо застосовних санкційних списків і заходів.

Документи, що складають тендерну / комерційну пропозицію::

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  3. Тендерна технічна пропозиція, заповнена за зразком та підписана і скріплена печаткою (Додаток 1); Тендерні технічні пропозиції, не підписані та скріплені печаткою (якщо є), будуть дискваліфіковані та не розглядатимуться.
  4. Комерційна пропозиція за зразком (Додаток 2) Комерційні пропозиції, не підписані та скріплені печаткою (якщо є), будуть дискваліфіковані та не розглядатимуться.
  5. Зразок договору поставки товару
  6. Паспорт або сертифікат товару
  7. Гарантійний талон, гарантія не менше 12 (дванадцяти) місяців, якщо інше не зазначено в специфікації
  8. Та інші документи, якщо вважає за необхідне

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг
  5. Надання гарантії на техніку не менше 10 (десяти) місяців.

Примітка: за інших рівних умов перевага буде надана учаснику, що запропонує найнижчу ціну. Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) і надіслані на пошту ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» mk.resource.center@gmail.com з темою листа «Учасник тендеру ІТ-обладнання та меблів».

Тендерні процедури:

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел.адресою [email protected] до 12:00 16.09.2022 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 16:00 19.09.2022 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 20.09.2022 року.


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях

Програма грантів від USAID АГРО