БО «Міжнародна асоціація підтримки України» передасть медобладнання інституту ім. О.О. Шалімова

У середу,  3 лютого 2016 року, в 11 годині в Національному інституті хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова (м. Київ, вулиця Героїв Севастополя, 30) благодійна організація «Міжнародна ...

міжнародна асоціація підтримки України
БО «Міжнародна асоціація підтримки України» передасть медобладнання інституту ім. О.О. Шалімова

У середу,  3 лютого 2016 року, в 11 годині в Національному інституті хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова (м. Київ, вулиця Героїв Севастополя, 30) благодійна організація «Міжнародна асоціація підтримки України» передасть медобладнання з Франції вартістю понад сто тисяч євро.

Щороку в Інституті виконується майже сім тисяч складних операцій, зокрема,  успішно оперують важкопоранених бійців АТО, тому допомога благодійної організації – в умовах недофінансування державою мед закладу -дуже важлива. Адже йдеться про медобладнання на сто тисяч євро, це сто чотири багатофункціональних ліжка з електронним управлінням та матрасами.

Цей важливий проект  буде здійснено завдяки співпраці Благодійної організації «Міжнародна асоціація підтримки України» з  «Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна» та її координатору Людмилі Попенко з м. Тулузи (Франція).

Варто зазначити, що  це не перша допомога Національному інституту хірургії та трансплантології – наприкінці минулого року благодійна організація обладнала дві палати для воїнів АТО на десять місць.

Запрошуємо ЗМІ підтримати інформаційно такий необхідний на сьогодні проект –  за час діяльності благодійного фонду понад сотні медичних закладів країни отримали  медичну гуманітарну допомогу у вигляді дорогого медичного обладнання та інших необхідних  медзасобів.

Акредитація обов’язкова.

Для акредитації та детальнішої інформації звертайтесь: 097 55 90 991 або [email protected]

Для довідки: Діяльність благодійного Фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» почалася з медичного Майдану. Голова фонду Ольга Чуйко-Дурбак організувала функціонування асоціації у п’яти країнах світу: Німеччині, Франції, Австрії, Словаччині та США. Асоціація відправила на безкоштовне лікування понад сотню постраждалих “майданівців” і військовослужбовців зони АТО до провідних клінік Франції, Австрії та Німеччини. Крім того, МАПУ постійно забезпечує постраждалих гуманітарною допомогою, медичним обладнанням, засобами медичного призначення, медикаментами, а також усім необхідним для тимчасово переміщених осіб.


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Мистецтво без бар'єрів: у Тернополі людей з інвалідністю залучатимуть до громадських активностей

Її перспектива: погляд жінок на війну та участь у відбудові

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади