Консультант з впровадження автоматизованої системи «Електронний інструмент моніторингу замісної підтримувальної терапії»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Darina

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» з 11.02. 2016 року оголошує конкурс на залучення консультанта в рамках проекту «Інвестиції у вплив на туберкульоз та ВІЛ» Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

КОНСУЛЬТАНТ з впровадження Автоматизованої системи «Електронний інструмент моніторингу замісної підтримувальної терапії»

Основні обов’язки:

  1. Впровадження у промислову експлуатацію Автоматизованої системи, включаючи підготовку нормативно-правової бази, проведення навчання спеціалістів на місцях роботі з системою, їх супровід.
  2. Узагальнення отриманих за допомогою Автоматизованої системи даних, аналіз якості їх введення, виявлення помилок, верифікація отриманих даних з даними, зібраними за допомогою існуючих звітних форм.
  3. Взаємодія з консультантом з технічного супроводу Автоматизованої системи стосовно її доопрацювання та вдосконалення.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта (медична, громадське здоров’я, соціальна робота, соціологія тощо);
  2. Досвід роботи з автоматизованими системами, включаючи участь у їх розробці, впровадженні, навчанні персоналу;
  3. Досвід роботи в програмах замісної підтримувальної терапії;
  4. Досвід проведення досліджень, роботи з великими обсягами інформації, моніторингу та оцінки;
  5. Належний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Office;

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, організованою, здатною працювати самостійно на результат, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією, мати високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ/СНІД, високий рівень комп’ютерної грамотності.

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція з розбивкою по окремих активностях відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, зазначте: Консультант з впровадження Автоматизованої системи «Електронний інструмент моніторингу замісної підтримувальної терапії».

Термін подання документів – до 19 лютого 2016 року, реєстрація документів завершується о 15:00.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

За додатковою інформацією звертатися до УЦКС за тел. (044)-461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected]

Оголошення_консультант з впровадження АС_ЕІ ЗПТ

Додаток 1_консультант з впровадження АС_ЕІ ЗПТ


Останні публікації цього розділу:

Тендер на створення відеороликів про європейські цінності

Відкритий тендер на закупівлю транспортних послуг для забезпечення роботи мобільних груп у Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Запорізькій, Чернігівський областях

Закупівля на поставку гігієнічних та продуктових наборів для забезпечення базових потреб дитини

Запит на отримання проектної пропозиції на послуги дизайну

Запит на отримання проектної пропозиції на послуги перекладу

Закупівля послуг зі страхування