Тендер ІТТ No. PFRU-PROJ-050 – Будівництво фельдшерсько-акушерського пункту модульного типу в с. Мощун

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Сhemonics_PFRU

тендер tender 1 (9)
Тендер ІТТ No. PFRU-PROJ-050 – Будівництво фельдшерсько-акушерського пункту модульного типу в с. Мощун

Компанія Кімонікс Інтернешнл Інк., виконавець Проекту Фонд «Партнерство за сильну Україну», запрошує вас подати тендерну пропозицію щодо Будівництва фельдшерського акушерського пункту модульного типу в с. Мощун Бучанського району Київської області згідно із Запрошенням подати тендерну пропозицію ІТТ No. PFRU-PROJ-050, що додається.

Invitation to Tender (ITT) PRFU-PROJ-050  Annex No.3

Прохання повідомити про намір подати тендерну пропозицію до 18:00 18 листопада 2022 на електронну адресу [email protected].

Пропозиції просимо надсилати до 18:00 (EET) 25 листопада 2022 року на електронну адресу [email protected] та обов’язково вказувати номер ІТТ No. PFRU-PROJ-050.

Всі запити та уточнення надсилаються у письмовій формі за наведеною вище адресою не пізніше 18:00 (EET) 18 листопада 2022 року.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях