Відкритий тендер із закупівлі будівельних робіт на об’єкті комунальної власності (реконструкція зовнішніх електричних мереж)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Тендер tender
Відкритий тендер із закупівлі будівельних робіт на об’єкті комунальної власності (реконструкція зовнішніх електричних мереж)

ГО «Туристична асоціація Гуцулія» в межах грантового проєкту “Підтримка підприємців і життєзабезпечення”, що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер на закупівлю будівельних робіт на нежитловому об’єкті комунальної власності за адресою: м.Косів Івано-Франківська область, вул.Горбового, 5/2 .

Дата оголошення про тендер: : 15 листопада 2022 року

Термін подання тендерних пропозицій: до 29 листопада 2022 року, 12.00 год.

Предметом закупівлі є:

Реконструкція зовнішніх електричних мереж до нежитлового об’єкта комунальної власності за адресою: м.Косів Івано-Франківська область, вул.Горбового, 5/2 .

Детальний опис робіт, що оголошуються

Реконструкція зовнішніх електричних мереж до  нежитлового об’єкта  комунальної власності у м.Косів Івано-Франківської області у відповідності до технічного завдання (згідно додатків 1, 1а, 2, 3, які розміщені в кінці оголошення, необхідно завантажити).

Строк надання товарів/ послуг: протягом 30 днів від дати підписання Договору на виконання робіт, але не пізніше 31  грудня 2022 року.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг, можливість вчасно виконати передбачені роботи у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, акт виконаних робіт форми КБ-2, КБ-3)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію (виписка, отримана не раніше 2022 р.);
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додаток 2);
  4. Зразок договору про надання послуг
  5. Заява-згода на збір персональних даних у рамках реалізації проекту за зразком (додаток 3)

Крім того, бажано надати:

6. довідку у довільній формі, яка повинна містити інформацію про якісні та кількісні характеристики робіт, які будуть проведені учасником із зазначенням терміну гарантійного обслуговування.

7. Довідку у довільній формі, яка повинна містити інформацію про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. У якості документального підтвердження наявності працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, на кожну особу, зазначену у довідці, учасник повинен надати документи, що підтверджують її освітньо-кваліфікаційний рівень та документи, які підтверджують проходження вказаними працівниками перевірку знань з електробезпеки, пожежної безпеки та охорони праці з допуском до роботи з електроустаткуванням напругою до 1000 і вище вольт.

8.  Копію ліцензії на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми наслідками. Зокрема, обов’язкова наявність в учасника ліцензії на виконання робіт щодо:

- монтажу внутрішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання, іншого обладнання: електропостачання і електроосвітлення;

- монтажу зовнішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання, іншого обладнання: електропостачання і електроосвітлення.

 9. Копію дозволу на виконання монтажу, демонтажу, налагодження, технічного обслуговування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (електричного устаткування електричних станцій та мереж, технологічного електрообладнання напругою понад 1000 В (до 10 кВ включно)), робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000 В (до 10 кВ включно), випробування устаткування напруга понад 1000В. (копія дозволу, договору оренди, найму, тощо).

10. Копії сертифікату на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 стосовно електромонтажних робіт, виданий учаснику закупівлі (копія сертифікату, договору оренди, найму тощо).

11. Документальне підтвердження можливості залучення електротехнічної лабораторії, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 10012:2005 «Системи керування вимірюваннями. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання» (копія свідоцтва, договору оренди, найму, тощо).

12.Документи, що підтверджують досвід (листи-відгуку, договори на аналогічні роботи/послуги тощо).

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг

 Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected]  до 28 листопада 2022 року, 18.00 год.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected], [email protected] з темою листа «тендер_UNDP_KOSIV_2022_BMO/5_назва учасника» до 29.11.2022 р., 12.00 год., а також у письмовій формі із зазначенням “Відкритий тендер: закупівля з реконструкції зовнішніх електричних мереж до нежитлового об’єкта  комунальної власності у м.Косів Івано-Франківської області ” за адресою: 78601 Івано-Франківська область Косівський район, м.Косів, вул.Довбуша,20 у строк до 29.11.2022 р., 12.00 год.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 29.11.2022, 12.00, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 30 листопада 2022 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 Контактна особа: Наталія Савка, телефон +38096 2079669

2_додаток_1_технічне завдання 2_Додаток_1а_технічне завдання 2_Додаток 2_зразок тендерної форми 2_Додаток 3_збір персональних даних


Останні публікації цього розділу:

Тендерна закупівля на обрання постачальника по здійсненню поточного ремонту санвузлів

Тендер на укладання разового договору на ремонт чотирьох санвузлів та чотирьох душових кімнат

Тендер на укладання разового договору на ремонт трьох кухонь та трьох санвузлів, м. Запоріжжя

Надання послуг перевезень в межах реалізації проєкту УВКБ ООН

Запит цінових пропозицій на послуги з бронювання протиударною плівкою вікон офісного приміщення (Харків)

Тендер на проведення організації заходу