Запит про надання цінових пропозицій на постачання IT обладнання

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Програма USAID  АГРО
Запит про надання цінових пропозицій на постачання IT обладнання

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) оголошує запит про надання цінових пропозицій на постачання IT обладнання. 

Специфікації та технічні вимоги зазнечені у Розділі 3.

Завантажити повний опис технічного завдання (у форматі pdf)

Завантажити повний опис технічного завдання (у форматі word)

Завантажити Додаток 1

На електронну адресу [email protected], зазначивши  номер ЗЦП AGRO-RFQ-22-0729-30-32-34-G, необхідно надсилати:

  • Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього ЗЦП повинні бути надіслані не пізніше, ніж о 12:00 за Київським часом 21 листопада 2022 р. 
  • Пропозиції треба надіслати електронною поштою не пізніше, ніж о 12:00 за Київським часом 22 листопада 2022 р. 

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це 7-річний проект (2019-2026), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл». Метою Проекту АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад в Україні, які потребують найбільшої підтримки шляхом покращення управління в аграрному секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруються в конкурентоспроможні українські та міжнародні ринки.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях