Асистент/ка проєкту (за підтримки ЮНІСЕФ)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
juliaHR

Vacancy-вакансія7
Асистент/ка проєкту (за підтримки ЮНІСЕФ)

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс надавача послуг з асистування проєкту щодо забезпечення роботи мультидисциплінарних мобільних команд, в рамках реалізації проєкту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди», за фінансової підтримки ЮНІСЕФ. 

Інформація про замовника: МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійний фонд, заснований міжнародною організацією HealthRight International (Право на здоров’я) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги найбільш незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року і запроваджують моделі, спрямовані на профілактику соціального сирітства, ґендерно зумовленого насильства та ВІЛ, СНІД; сприяють розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації. 

Інформація про проєкт: Після інтенсивної ескалації війни в Україні та розпочатих 24 лютого 2022 року широкомасштабних бойових дій збройними силами Російської Федерації, які призвели до жахливої гуманітарної кризи, МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» в співпраці з Дитячим фондом ООН в Україні (UNICEF) запустили проєкт «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди». Даний проєкт спрямований на гуманітарне реагування та  на підтримку людей у західній та центральній частині України як у «приймаючих», так і в «переселенських» громадах. В рамках проєкту в березні 2022 року було створено 50 мобільних команд в 11 регіонах України, які  надавали соціально-психологічну, правову, медичну допомогу дітям та сім’ям, які постраждали від війни, з особливим фокусом на вагітних жінок,  жінок із дітьми, дітей та підлітків.   

Нинішня ситуація, постійні обстріли, бойові дії, завданні руйнування, призводять до загибелі або сотні поранень мирних жителів щотижня. Тому виникла потреба  продовжити поточний проєкт  до 15 березня 2023 року шляхом розширення кількості мобільних команд до 70 (20 нових команд) та розширення географічної присутності у 18 регіонах. Нині діючих 11 областей: Львівська, Закарпатська, Тернопільська, Чернівецька, Рівненська, Івано-Франківська, Житомирська, Вінницька, Волинська, Хмельницька та Дніпровська області. Та впровадити у 7 нових запропонованих областях: Київська, Полтавська, Кіровоградська, Черкаська, Миколаївська, Одеська та Харківська області. 

Географія проєкту: Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької, Рівненської, Івано-Франківської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Хмельницької, Дніпропетровської, Київської, Полтавської, Кіровоградської, Черкаської, Миколаївської, Одеської, Харківської областей. 

Місце надання послуг: м. Київ (асистент)  

Термін реалізації проекту: вересень 2022 – липень 2023 з можливим продовженням 

Основні цілі: оперативний супровід та асистування координатору та виконавців проєкту для його ефективної реалізації та досягнення коротко та довгострокових цілей проєкту.

 Основні функції:

  1. Оперативна підтримка, зворотній зв’язок (листування, написання інструкцій роботи з МБ, уточнення, підтримка зворотнього зв’язку по усуненню проблемних питань) з  мультидисциплінарними мобільними командами.
  2. Оперативна підтримка та зворотній зв’язок з питань організації та розподілу гуманітарної допомоги для беніфіціарів відповідних мультидисциплінарних мобільних команд в рамках реалізації проєкту.
  3. Підготовка угод для надавачів соціально-психологічних послуг мультидисциплінарних мобільних команд. Перевірка, прийом, сортування, подання до підпису, розсилка, у разі надходження змін створення нових угод, внесення відповідних даних.
  4. Підготовка меморандумів щодо співпраці та реалізації проєкту в обраних регіонах та громадах.
  5. Моніторинг та прийом документів щодо нових надавачів послуг. Організація співбесід кандидатів в нові члени МБ. Формування пакету документів та подання їх до бухгалтерії.
  6. Збір та аналіз історій кейсів виявлених МБ та фото членів МБ, їх редакція, сортування та подання донору і для розміщення на сайтах.
  7. Формування, моніторинг та оновлення списків членів мобільних бригад та їх контактів.
  8. Розробка інструкцій щодо надання необхідного пакету послуг або інших процедур.
  9. Узагальнення та підготовки загальних звітів за результатами аналізу щоденного обліку роботи надавачів послуг мультидисциплінарних мобільних команд.
  10. Створення та ведення кодів надавачів послуг (членів) мультидисциплінарних мобільних команд в електронній базі даних.
  11. Організація та проведення моніторингових візитів до місць локацій мультидисциплінарних мобільних команд.
  12. Надсилання звітної інформації всім партнерам проєкту та мультидисциплінарним мобільним командам щодо їх діяльності, виявлення постраждалих від війни, випадків насильства, надання необхідного пакету послуг та реалізації проєкту.
  13. Перевірка, сортування та архівування отриманої конфіденційної інформації щодо клієнтів мультидисциплінарних мобільних команд.

 Інші функції: 

  1. Розміщення оголошень щодо заходів реалізації проєкту на web ресурси УФГЗ.
  2. Підготовка та написання листів з партнерами реалізації проєкту.
  3. Аналіз потреб мобільних бригад щодо матеріально-технічного забезпечення, інформаційних матеріалів та рекламної продукції.
  4. Моніторинг та редагування презентацій мобільних бригад.
  5. Виконання поточних задач координатора проєкту.

Звітування:

  1. Подання звітної інформації 5 W кластеру з питань захисту дітей донору проєкту (щоквартально до 5 числа поточного місяця за звітний квартальний період).
  2. Збір та аналіз звітів щоденного обліку роботи МБ, графіків виїздів, журналу обліку нових клієнтів та інформованих згод клієнтів. Підготовка щомісячного звіту щодо діяльності МБ (щомісячно до 20 числа наступного місяця).

Вимоги:

  • вища освіта (рівень магістра/бакалавра) у відповідних сферах,
  • відмінне володіння англійською мовою (рівень Advanced або Proficiency),
  • мультизадачність та стресостійкість, ефективний таймменеджмент,
  • досвід перекладу офіційних документів, програмних звітів, тощо,
  • міжособистісні навички та вміння працювати в команді для досягнення організаційних цілей.

 

Просимо надсилати своє резюме з супровідним листом на ел. пошту: [email protected]  

 

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» та міжнародна організація HealthRight International (Право на здоров`я)  є роботодавцем рівних можливостей і не дискримінує у своєму виборі та працевлаштуванні на основі раси, кольору шкіри, релігії, статі, національного походження, політичної приналежності, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичної інформації, віку.

 

Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах. Організація впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі, в тому числі на робочому місці. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації.

 


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Document Controller (DC)

Фахівець/чиня з графіки та дизайну

Вакансія: HR Talent Manager

Procurement Officer, NPSA8 - National Рosition

Генеральний/на менеджер/ка з організації консультативних послуг у сфері посилення спроможності інституцій

Лідер/ка Команди з Ментального Здоров'я та Психосоціальної Підтримки / Mental Health and Psychosocial Support (MHPSS) Team Leader