Від соло-волонтерства до формування волонтерської молодіжної спільноти

З такою темою Катерина Крива, волонтерка Молодіжної кухні спільноти “Годуємо патріотів” розповідала про волонтерство, продовольчу безпеку та молодіжний активізм на "Kropyvnytskyi smart city day. ...

Фото 7 - Агенція сталого розвитку ХМАРОЧОС (SKYSCRAPER MEDIA)
Від соло-волонтерства до формування волонтерської молодіжної спільноти

З такою темою Катерина Крива, волонтерка Молодіжної кухні спільноти “Годуємо патріотів” розповідала про волонтерство, продовольчу безпеку та молодіжний активізм на “Kropyvnytskyi smart city day. Громадська безпека”, що відбувався 23 грудня у Креативному просторі KOWO.

“З першого фасування 11-го червня я відчула, що я на правильному шляху, я відчула емоції згуртованості. У своїй громаді ми, разом з моєю колишньою вчителькою Оленою Негодою, організували збір овочів для спільноти і продовжуємо її підтримувати”, – розповіла Катерина.

Нині Катерина разом з Вадимом допомагають розвивати молодіжне волонтерське крило спільноти у рамках проекту “Молодіжна кухня “Годуємо патріотів”, що його втілює Агенція сталого розвитку “Хмарочос” як частину проекту “Волонтер Плюс”.

На тематичному фасуванні минулої суботи Катерина та Вадим вже самі стали наставниками для тієї молоді, яка прийшла фасувати вперше. За результатами фасування було вкомплектовано чотири продовольчі бокси для цивільних людей із Херсонщини та Запорізьких громад, які перебувають в складних умовах життя через обстріли російської армії.

Чергове фасування, на яке може долучитися молодь відбудеться у суботу, 31-го грудня. Долучитися до Молодіжної кухні “Годуємо патріотів” можна заповнивши форму за посиланням, пропонує очільниця Агенції сталого розвитку “Хмарочос” Ірина Ткаченко.

 

Проєкт втілюється у рамках програми «Розвиток і підтримка молоді Кіровоградської області через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади

Опитування щодо нового курсу YouControl Academy “OSINT для журналістів-розслідувачів”

Перші інсайти тижневого письмового марафону «Детектор життя»