Програма «Кар’єра 2023»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ZBA

Кар'єра 2023
Програма «Кар’єра 2023»

Програма «Карєра 2023»

Внаслідок повномасштабної війни 40% українців втратили роботу, що призвело до підвищення конкуренції на ринку праці. Тож всім, хто шукає роботу, варто приділити час вдосконаленню свого резюме і супровідного листа. Запрошуємо жінок з усієї України долучитись до онлайн-програми «Кар’єра 2023». Наша мета — розширити можливості жінок з пошуку роботи. Участь безкоштовна.

Програма “Кар’єра 2023″ складається з двох блоків:

1) Складання резюме, супровідного листа. Аудит резюме і супровідного листа.
2) Онлайн-тренінги з цифрової безпеки під час пошуку роботи та дизайну резюме.

Блок 1:

Для участі в першому блоці оберіть вакансію, яка вас цікавить (для цього ви можете скористатись сайтами пошуку роботи або сайтами компаній). Ознайомтесь з “Рекомендаціями зі складання резюме та супровідного листа” за посиланням.

Завантажте шаблон резюме та шаблон супровідного листа. Спираючись на вимоги, викладені у вакансії, яка вас зацікавила, заповніть ці шаблони, використовуючи “Рекомендації зі складання резюме та супровідного листа”.

Надішліть заповнені резюме і супровідний лист в реєстраційній формі за посиланням не пізніше 21:00 12 січня 2023 року. Відібрані учасниці програми безкоштовно отримають послугу детального аудиту резюме і супровідного листа. Поради щодо вдосконалення або коригування за результатами аудиту будуть надіслані до 30.01.2023 відібраним учасницям на електронну пошту, зазначену в реєстраційній формі.

Блок 2: Тренінги

17.01.2023 – Онлайн-тренінг «Цифрова безпека під час пошуку роботи»: безпека реєстрації на порталах, безпека використання електронної пошти та месенджерів;
24.01.2023 – Онлайн-тренінг «Безпека використання соціальних мереж для пошуку роботи»: цифровий слід, управління цифровою ідентичністю;
31.01.2023 – Онлайн-тренінг «Дизайн резюме»: оформлення резюме в графічному редакторі Canva.

Тренерка: Ганна Мацієвська, завідувачка Регіонального консультаційно-тренінгового центру Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки, програмна менеджерка студії Open Media Space.

Попередньо тривалість кожного з тренінгів з 11:00 до 13:00, але у зв’язку з відключеннями електроенергії можуть бути зміни. Про точний час ми повідомимо електронною поштою зареєстрованих учасниць.

Реєстрація для участі в тренінгах обов’язкова за посиланням (дедлайн для реєстрації 15 січня 2023 року; 21:00). Зареєстровані учасниці 16 січня 2023 року отримають посилання на тренінги на електронну пошту, зазначену в реєстраційній формі.

Програма реалізовується Центром «Вікно в Америку» у співпраці з Громадською організацією Запорізька бібліотечна асоціація та Регіональним консультаційно-тренінговим центром Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки за фінансування Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Якщо у вас з’явились запитання щодо програми, напишіть нам на електронну адресу [email protected] або зателефонуйте за номером +38 (096) 215 10 90. Також ви можете написати нам на сторінку в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/OpenMediaSpace/


Останні публікації цього розділу:

Тендерна закупівля на обрання постачальника по здійсненню поточного ремонту санвузлів

Тендер на укладання разового договору на ремонт чотирьох санвузлів та чотирьох душових кімнат

Тендер на укладання разового договору на ремонт трьох кухонь та трьох санвузлів, м. Запоріжжя

Надання послуг перевезень в межах реалізації проєкту УВКБ ООН

Запит цінових пропозицій на послуги з бронювання протиударною плівкою вікон офісного приміщення (Харків)

Тендер на проведення організації заходу