ГО «ЕД Юніті» підтримає міжнародний фестиваль класичного танцю «Гран-Прі Київ 2016»

З 17 по 19 березня 2016 року в Національній опері України відбудеться міжнародний юнацький фестиваль класичного танцю «Гран-Прі Київ 2016» за підтримки Міністерства культури України та Благодійного ...

Додано:
ad_unity

Без-имени-4 (2)
ГО «ЕД Юніті» підтримає міжнародний фестиваль класичного танцю «Гран-Прі Київ 2016»

З 17 по 19 березня 2016 року в Національній опері України відбудеться міжнародний юнацький фестиваль класичного танцю «Гран-Прі Київ 2016» за підтримки Міністерства культури України та Благодійного фонду «Об’єднання світових культур». Громадська організація «ЕД Юніті» надасть можливість відвідати фестиваль дітям із малозабезпечених родин.

Громадська організація «ЕД Юніті» виступить партнером «Гран-Прі Київ 2016» та організує відвідування фестивалю 60-ти дітям. Гала-концерт, який відбудеться 19 березня 2016 року, відвідають діти із соціально-незахищених сімей, діти-сироти, діти із зони АТО, а також діти, які займаються бальними танцями та супроводжуючі їх вчителі.

Міжнародний конкурс вже вдруге організований громадянином Японії Нобухіро Терада, який є народним артистом України та художнім керівником Київського державного хореографічного училища. Мета фестивалю – привернути увагу до стану хореографічної освіти в Україні, підтримати талановитих дітей українських балетних шкіл, налагодити комунікацію між хореографічними школами різних країн світу та виявити справжні таланти.

Без-имени-4

У конкурсі беруть участь діти з Німеччини, Японії, Молдавії та України за підтримки посольств цих країн. Фіналісти отримають унікальну можливість взяти участь у гастрольному фестивалі «Зірки світового балету» та отримають грошові премії. Почесний гість свята – зірка світового балету Володимир Малахов.


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Громади зможуть рахувати кількість відходів від руйнувань за уніфікованим методом

Суд зобов’язав комунальне підприємство провести облік дерев у зеленій зоні

Розробка команди з Львівщини увійшла в трійку європейських інноваційних бізнес-проєктів 2024 року

Рух відкритих даних: досвід Великобританії для транспарентності місцевої влади на Харківщині та в Україні

ZDOROVI отримали від МОЗ статус критично важливого підприємства у військовий час для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення

ІДІ розпочинає проєкт спрямований на людей з інвалідністю в постраждалій від війни Україні