Люди з інвалідністю Запоріжжя та Дніпропетровщини вчились протидіяти дискримінації на ринку праці

5 лютого громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу» було проведено навчальний тренінг «Запобігання та протидія дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці». Тренінг ...

Додано:
agencydonetsk08

4
Люди з інвалідністю Запоріжжя та Дніпропетровщини вчились протидіяти дискримінації на ринку праці

5 лютого громадською організацією «Агенція демократичного розвитку Донбасу» було проведено навчальний тренінг «Запобігання та протидія дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці». Тренінг проведено в рамках проєкту «Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

На тренінгу були присутні 20 людей з інвалідністю з 10 громад Дніпропетровської та Запорізької областей: м. Вільнянськ, м. Вільногірськ, м. Дніпро, м. Жовті Води, м. Запоріжжя, м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, м. Новомосковськ, м. Павлоград, м. П’ятихатки. 

Учасники дізнались про запобігання та протидію дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці, розглянули поняття «дискримінація», її форми та ознаки, законодавчі та нормативно-правові акти щодо запобігання та протидії̈ дискримінації та ознайомились з принципами недискримінації у законодавстві України. 

Опанували прості кроки, які допоможуть подолати почуття стресу, та розглянули, що робити, якщо Ви стали об’єктом дискримінації за ознакою інвалідності на ринку праці: алгоритм дій для власного захисту.

Учасниця трінінгу, Анастасія, поділилась своїми враженнями: “Під час тренінгу дізналась багато цікавого та нового, на завершення тренінгу відчуваю впевненість в своїх силах та бажання діяти, маю надію, що дані знання допоможуть на складному шляху працевлаштування” .

Наша мета – зміцнення економічної стійкості людей з інвалідністю, що мешкають в місцевих громадах Запорізької та Дніпропетровської області через створення умов для їх професійної реалізації та кращого працевлаштування.

Нагадуємо, що програма коучингового супроводження з працевлаштування людей з інвалідністю триває, хочеш швидко знайти роботу – звертайся до професіоналів за менторською підтримкою за телефоном 380 93 507 76 95 або пиши на електронну пошту [email protected]

«Ініціатива зі сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю в місцевих громадах Дніпропетровської та Запорізької областей» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.




Тематика публікації:            

Останні публікації цього розділу:

На Чернігівщині підготували 40 арттерапевтів для роботи з дітьми, які постраждали від наслідків війни

На Закарпатті триває адвокаційний проєкт з підвищення обізнаності прав серед ВПО

В Україні розпочинається програма відновлення і підтримки жінок від ГО «Так Штаб»

Планування розвитку Зазим’я: від соціального захисту до економічного зростання

Молодь України зібралася на Рівненщині для участі у всеукраїнському тренінгу «Лідерська академія»

Абетка саморегуляції 6.0: завершено перший блок курсу з підтримки психічного здоров’я