Програма EU4Environment вивчає проблеми релокованого бізнесу

Через майже річну повномасштабну агресію проти України частина національних підприємств була змушена перемістити свій бізнес у безпечніші регіони, щоб мати змогу працювати і підтримувати економіку ...

Додано:
Centre

1+
Програма EU4Environment вивчає проблеми релокованого бізнесу

Через майже річну повномасштабну агресію проти України частина національних підприємств була змушена перемістити свій бізнес у безпечніші регіони, щоб мати змогу працювати і підтримувати економіку країни і надалі.

Релоковані підприємства, без сумніву, стикнулись з труднощами при перевезенні та налаштуванні своїх виробництв.

Центр ресурсоефективного та чистого виробництва розробив опитувальник, щоб дізнатись про виклики, поточні проблеми і потреби таких підприємств, у рамках програми EU4Environment, що фінансується Європейським Союзом.

Про опитувальник:

  • зручна онлайн-форма;
  • варіанти можливих відповідей;
  • 34 поставлених запитання;
  • приблизно 10-15 хвилин на заповнення.

Ми проаналізуємо Ваші відповіді, дізнаємось проблеми, з якими зіткнулися підприємства під час поточної роботи або вимушеної релокації, а також з’ясуємо чого саме потребують промислові підприємства для “зеленого” відновлення.

Опитаним підприємствам будуть запропоновані консультації.

Підприємства можуть сканувати QR-код або перейти за https://cutt.ly/V3W6xlq, щоб ̰безоплатно отримати консультацію від фахівців Центру ресурсоефективного та чистого виробництва.

Центр прагне допомогти підприємствам у їхньому подальшому “зеленому” відновленні шляхом консультування з питань впровадження сучасних технологій ресурсозбереження та енергоефективності, а також підбору для таких заходів фінансових можливостей.

 

* Програма “Європейський Союз для довкілля” (EU4Environment) фінансується ЄС та реалізується консорціумом міжнародних партнерів, включаючи Організацію з економічної співпраці та розвитку (ОЕСР), ООН з промислового розвитку (ЮНІДО), ООН з навколишнього середовища, Європейську економічну комісію ООН (ЄЕК ООН) та Світовий банк.


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади

Опитування щодо нового курсу YouControl Academy “OSINT для журналістів-розслідувачів”

Перші інсайти тижневого письмового марафону «Детектор життя»