Тендер на визначення постачальника послуг із розробки інформаційного веб-ресурсу (термін подовжено)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Олма Кохан

тендер tender ntylth(3)
Тендер на визначення постачальника послуг із розробки інформаційного веб-ресурсу (термін подовжено)

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» (далі – АМУ) в рамках проекту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та міжнародне співробітництво» оголошує тендер на визначення постачальника послуг із розробки інформаційного веб-ресурсу в рамках цього проекту. 

Сайт створюється для посилення комунікаційного потенціалу АМУ за допомогою актуальної та впорядкованої інформації, покращення охоплення територіальних громад України та сприяння комунікації між українськими та закордонними територіальними громадами. Новий веб-ресурс сприятиме автоматизації організаційно-управлінських процесів, ефективного управління та створення єдиного інформаційного простору, надання необхідної інформації відповідно до потреб окремих користувачів і груп користувачів. Сайт повинен надавати доступ користувачам до єдиного інформаційного простору через мережу Інтернет.

До участі у тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи підприємці, що надають послуги із програмно-технічної розробки та технологічного супроводження програм. 

Послуга включає в себе:

  • розроблення технічного завдання на створення веб-сайту, основна функція/ціль – покращення комунікації із зацікавленими сторонами та між ними, забезпечення кращого доступ до актуальної та своєчасної інформації, що сприятиме покращенню взаємодії та роботи муніципалітетів у цілому;
  • розроблення макету та контенту для нового веб-сайту АМУ (розділ сайту, спрямований на висвітлення міжнародної діяльності, буде українсько-англійським);
  • розроблення індивідуального дизайн-макету сайту, що відповідають найкращим поточним практикам веб-сайтів;
  • розроблення сайту та супровід його діяльності. В результаті чого АМУ та територіальні громади отримають високоякісний онлайн-продукт, який буде регулярно наповнюватися та оновлюватися відповідно до їхніх потреб;
  • розроблення системи управління сайтом, як основи сайту, що контролює всі процеси, які відбуваються на веб-сайті, що забезпечить роботу з контентом сайту (додавання текстів і мультимедійних файлів, створення нових веб-сторінок і розділів, редагування вмісту, зміна дизайну сайту тощо).
  • перенесення інформації із чинного сайту АМУ (www.auc.org.ua) на новий, що забезпечить зручність користування, доступність інформації. 

Вимоги до інтерактивності веб-ресурсу: ресурс має включати в себе статичні та динамічні веб-сторінки з можливістю завантаження документів, мультимедіа та гео-сервісів.

Основні вимоги до учасників тендеру:

  • досвід з розробки сайтів не менше 3 років. 

Пропозиція обов’язково має містити:

  • загальну інформацію про надавача послуг, контактні дані;
  • опис досвіду роботи (надати перелік організацій (проектів) та контакти осіб, з якими співпрацювали та які можуть надати рекомендації);
  • приклади розроблених продуктів або посилання на них;
  • повну очікувану вартість послуг (розробка та впровадження);
  • термін виконання робіт;
  • інформацію про попередній досвід співпраці з АМУ;
  • копії Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та Свідоцтва платника ПДВ (при умові реєстрації платником ПДВ) або витягу з реєстру платників єдиного податку.

Для участі у конкурсі потенційним надавачам послуг необхідно до 16 березня 2023 року надіслати скан-копії своїх пропозицій на ел. пошту: [email protected] (зазначивши в темі повідомлення «тендер – сайт»).

Запитання надсилати до 15 березня 2020 року письмово на адресу ел. пошти: [email protected] (зазначивши в темі повідомлення «Запитання – сайт»).

Заявка може отримати максимум 500 балів, з яких:

  • Повна вартість робіт – 200 балів
  • Досвід роботи у сфері IT та розробки сайтів – 150 балів
  • Термін виконання робіт – 100 балів
  • Досвід роботи з АМУ – 50 балів


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю послуг з оренди автомобільного транспорту з водіями

Відкритий тендер із закупівлі Товарів для Інклюзійно-ресурсних центрів 2 лоти

Запит цінових пропозицій з надання послуг із друку поштівок

Тендер на закупівлю меблів для облаштування «Зелених кімнат» в Чернігівській області

Тендер: пошук підрядників для проєктування та встановлення сонячної електростанції в Арцизі

Тендер: шукаємо підрядника для розробки проєктно-кошторисної документації на будівництво СЕС на водоканалі у Волочиську