Закупівля послуг експерта/ки з розробки навчального курсу цільового призначення зі здобуття часткової кваліфікації: “Збирання опалубки простих видів, виготовлення арматурних сіток і каркасів та приготування бетонних сумішей”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
tender_CSR

тендер tender ntylth
Закупівля послуг експерта/ки з розробки навчального курсу цільового призначення зі здобуття часткової кваліфікації: “Збирання опалубки простих видів, виготовлення арматурних сіток і каркасів та приготування бетонних сумішей”

Громадська організація  Центр «Розвиток КСВ» та її платформа Career Hub в межах програми USAID “Мріємо та діємо” у співпраці з Державною службою зайнятості України забезпечує розробку та оновлення навчальних програм зі здобуття часткових кваліфікацій: “Збирання опалубки простих видів, виготовлення арматурних сіток і каркасів та приготування бетонних сумішей” та “Розпалубка та розбирання бетонних та залізобетонних конструкцій”.

З метою перенавчання та/або перекваліфікації безробітної молоді, яка перебуває на обліку в Державній службі зайнятості України, Центром “Розвиток КСВ” спільно з ДСЗ України проведено аналіз та встановлено перелік часткових класифікацій, які сьогодні мають стійкий попит на ринку праці України та будуть актуальними після перемоги. Відтак встановлена потреба оновлення навчальних програм з перекваліфікації на базі Центрів професійно-технічної освіти ДСЗ України зі здобуття нових часткових класифікацій безробітними.

Мета: розробити навчальний курс цільового призначення зі здобуття часткової кваліфікації “Збирання опалубки простих видів, виготовлення арматурних сіток і каркасів та приготування бетонних сумішей”, яка відповідає актуальним вимогам роботодавців на ринку праці та відповідному рівню Національної рамки кваліфікацій.

Очікуваний термін надання послуг: до 31.03.2023 

Завдання  для експерта/ки:

  1. Розробити навчальний курс цільового призначення зі здобуття часткової кваліфікації “Збирання опалубки простих видів, виготовлення арматурних сіток і каркасів та приготування бетонних сумішей” (відповідно до нижченаведеної структури) для перекваліфікації/підвищення кваліфікації безробітних на базі Центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України (далі – ЦПТО ДСЗ).
  2. Погодити розроблений проєкт навчального курсу цільового призначення з замовником, Державною службою зайнятості України, профільним ЦПТО ДСЗ та профільної організацією-роботодавцем. Внести зміни та доповнення у проєкт згідно отриманих коментарів від стейкхолдерів.
  3. Провести онлайн презентацію навчального курсу цільового призначення зі здобуття часткової кваліфікації для замовника, ЦПТО ДСЗ та інших зацікавлених сторін та стейкхолдерів.  

Навчальний курс цільового призначення зі здобуття часткової кваліфікації “Збирання опалубки простих видів, виготовлення арматурних сіток і каркасів та приготування бетонних сумішей” для перекваліфікації/підвищення кваліфікації безробітних на базі ЦПТО ДСЗ необхідно розробити згідно такої структури: 

  1. Вимоги до рівня здобувачів часткової кваліфікації:
  • Повна середня освіта.

        2. Структура курсу теоретичного навчання: 

  • Прості види опалубки;
  • Виготовлення арматурних сіток і каркасів простих конструкцій;
  • Приготування бетонної суміші вручну і механізовано, інструменти і пристрої для цього;
  • Догляд за бетоном.

        3. Структура курсу виробничого навчання та/або виробничої практики на підприємстві:

  • Складання опалубки простих конструкцій. Встановлення опалубки і арматури;
  • Приготування та укладання бетонної суміші, використовуючи різні марки цементу і заповнювачів. Ущільнення бетонної суміші;
  • Переміщення та подавання вантажів.

        4. Структура та вимоги до підсумкової атестації 

Повинен знати:

  • Основні властивості марки цементу, заповнювачів і бетонних сумішей;
  • Будову та прийоми роботи з електрифікованими і пневматичним інструментом.

Повинен вміти:

  • Складати опалубку простих конструкцій, встановлення опалубки і арматури;
  • Готувати та укладати бетонну суміш;
  • Виконувати фундаменти під залив, підстилаючі шари і бетонні основи підлоги, цементні стяжки. 

Вимоги до експерта/ки або організації:

  • Освіта/професійна кваліфікація, яка відповідає можливості експертної розробки навчального курсу цільового призначення зі здобуття часткової кваліфікації.
  • Досвід розробки навчальних та/або освітніх програм.
  • Досвід співпраці з профільними підприємствами, де можливе виробниче навчання та/або виробнича практика.
  • Надання всіх послуг українською мовою.
  • Аналітичні здібності, орієнтація на дедлайни. 

Умови участі у закупівлі:

  1. Учасником/цею закупівлі може бути фізична особа-підприємець, юридична особа, зареєстрована в Україні, не платник ПДВ (КВЕД 85.59 Інші види освіти, 85.60 Допоміжна діяльність у сфері освіти,  70.22 Консультаційні послуги або 63.99 Інформаційні послуги; розділ КВЕДів 43 – Спеціалізовані будівельні роботи). 
  2. Просимо врахувати, що організація не оплачує додаткові платежі підприємця, такі як накладні витрати, податки, штрафи, пені.
  3. Готовність працювати на умовах оплати по факту виконаної роботи.

Для участі у закупівлі: 

Виконавець/иця, який/а має намір взяти участь у закупівлі, повинен/на надіслати на електронну пошту [email protected], із зазначенням в темі листа “Тендер на розробку навчального курсу цільового призначення” в термін до 5.03.2023 року (включно) наступний пакет документів:

  • Цінову пропозицію з інформацією щодо вартості розробки двох навчальних програм згідно цього ТЗ.
  • Резюме або портфоліо реалізованих проєктів, розроблених навчальних програм і т.п.;
  • Контактні дані відповідальної особи (ПІБ, email, мобільний телефон).
  • Копії наступних реєстраційних документів:
    1. Копія Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або ФОП чи Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
    2. Копії Витягу з реєстру платників єдиного податку або неприбутковості.
    3. Копія довідки про відкриття банківського рахунку. 
  • Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: 5.03.2023 р.
  • Результати розгляду цінових пропозицій стануть відомі не пізніше 10.03.2023 р.
  • Контактна особа – Тетяна Альве, програмна асистентка з адміністративних питань [email protected]

Відбір надавача послуг буде здійснюватися шляхом порівняння цінових пропозицій від учасників/ць конкурсного відбору. 

ГО “Центр “Розвиток КСВ” її платформа Career Hub в межах програми USAID “Мріємо та діємо” у співпраці з Державною службою України оголошує тендер на  розробку та оновлення навчальних програм зі здобуття часткових кваліфікацій: “Збирання опалубки простих видів, виготовлення арматурних сіток і каркасів та приготування бетонних сумішей” та “Розпалубка та розбирання бетонних та залізобетонних конструкцій”. Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine).


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів