Медіа-проект «Ідеальний день: жінки мріють»

До 8-го березня КримSOS і ivona.bigmir.net підготували медіа-проект «Ідеальний день: жінки мріють», в якому розповіли про мрії жінок зі сходу України та Криму. Про що мріє жінка? Як виявилося, ...

Крим SOS
Медіа-проект «Ідеальний день: жінки мріють»

До 8-го березня КримSOS і ivona.bigmir.net підготували медіа-проект «Ідеальний день: жінки мріють», в якому розповіли про мрії жінок зі сходу України та Криму.

Про що мріє жінка? Як виявилося, мріє вона про Францію і Соренто, виспатися, погладити ангорську кішку, відкрити пляшку «Артемівського» з білою етикеткою, бути потрібною і коханою. КримSOS обрав 5 жінок і попросив їх поділитися найпотаємнішим – своїми мріями про ідеальний день. Якщо відкинути всі «але» і «якщо», якщо все дозволено і можна.

Основне завдання проекту – нагадати, що жінка прекрасна завжди, незалежно від статусу, місця проживання, життєвих обставин. Ми хочемо, щоб Ви абстрагувалися від існуючих у суспільстві стереотипів і навішування ярликів. Щоб Ви помітили: кожна жінка мріє про затишок, тепло, взаєморозуміння. Для кожної з них дуже важливо бути красивою, жіночною, чи не загубитися в низці проблем і побутових негараздів.

Підкреслити природну красу героїнь проекту нам допомогла команда салону краси Express Beauty Bar. Локон до локону, штрих за штрихом за перетворенням стежив і фотограф, який намагався зафіксувати зміни учасниць проекту, які з подивом стежили за тим, що відбувається.

Проект складається з двох основних частин – візуальної (репортаж «перетворення») і текстової (історії про ідеальний дні). Простежити за перетворенням учасниць проекту і дізнатися про їх ідеальному дні, Ви можете за посиланням: http://bit.ly/1RJM8nD.

***

Громадська ініціатива «КримSOS» створена 27 лютого 2014 як Facebook-сторінка для оперативного та об’єктивного висвітлення подій, які відбувалися в Криму. Незабаром організація стала надавати допомогу внутрішньо переміщеними особам із Криму та східної України. З липня 2014 КримSOS став виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців в Україні. КримSOS має представництва в Києві, Львові та Херсоні. Організація надає гуманітарну та юридичну допомогу переселенцям, інформує про події в Криму, займається програмами соціальної адаптації, розвитком місцевих громад переселенців, адвокаційними проектами, супроводом судових справ вимушено переміщених осіб.

За час існування організація КримSOS надала гуманітарну допомогу на суму понад 6 млн грн, пряму і непряму допомогу отримали понад 180 000 чоловік, консультацій надано більше 90 000, з них третина – юридичного характеру.

Особливе місце в роботі громадської організації посідає «кримське питання». Постійно ведеться адвокаційна робота питань, які стосуються Криму, проводиться моніторинг ситуації в Криму, в тому числі і у контексті захисту прав людини. У травні 2015 в організації був створений інформаційний центр «QirimInfo», завдання якого – повернути інтерес української та світової громадськості до ситуації в Криму і до проблем кримчан.

 


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Конкурси малюнків, квести й уроки фінансової грамотності: як залучати молодь до бюджетного процесу

Посилюємо голос ЛГБТ під час війни: реєстровані партнерства як запит спільнот на рівність перед законом

Фортеця Тягинь – форпост європейської історії українського півдня

Участь жінок у місцевому економічному розвитку, заснованому на спадщині. В Івано-Франківську відбулась майстерня-практикум Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Молодь з 30 громад напрацювала стратегії розвитку молодіжних рад під час літнього табору в Карпатах

Дуже просторова добірка вакансій в громадському секторі