Проєкт Ради Європи «Захист прав дітей під час війни та в післявоєнний період в Україні» оголошує тендер на послуги національних консультантів у сфері захисту та дотримання прав дітей під час війни та в післявоєнний період

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
OksPugach

Vacancy вакансія dfrfycsz(7)
Проєкт Ради Європи «Захист прав дітей під час війни та в післявоєнний період в Україні» оголошує тендер на послуги національних консультантів у сфері захисту та дотримання прав дітей під час війни та в післявоєнний період

Наразі Рада Європи реалізує проєкт «Захист прав дітей під час війни та в післявоєнний період в Україні» (далі – Проєкт) у рамках Плану дій Ради Європи для України “Стійкість, Відновлення і Реконструкція” на 2023-2026 роки. Тривалість проекту – до 31 грудня 2024 року. У цьому контексті Рада Європи оголошує конкурсний відбір національних консультантів для надання інтелектуальних консультаційних послуг у сфері захисту прав дітей в рамках вищезазначеного проекту.

Лот 1 – надання інтелектуальних послуг у сфері гармонізації національної політики, правової бази та практик зs стандартами Ради Європи та іншими міжнародними стандартами у сфері прав дитини.

Лот 2 – надання інтелектуальних послуг з розробки тренінгових курсів та інших допоміжних матеріалів, а також проведення тренінгів для фахівців юридичних професій та правоохоронних органів.

Лот 3 –  надання інтелектуальних послуг з розробки тренінгових курсів та інших допоміжних матеріалів, розробки та проведенням тренінгів для фахівців неюридичних професій (соціальних працівників, освітян, та ін.).

Лот 4 – надання інтелектуальних послуг з розбудови потенціалу та розробки правових інструментів і політик відповідно до міжнародних стандартів практики щодо дітей у зонах збройного конфлікту та дітей в групах ризику (внутрішньо переміщених дітей, вимушено переміщених дітей, дітей, позбавлених батьківської опіки, піклування, дітей без супроводу дорослих, дітей, які вимушені були покинути заклади опіки, дітей з обмеженими можливостями, профілактики правопорушень серед неповнолітніх).

Кандидатам пропонується ознайомитись із тендерною пропозицією та Контрактом, наведеними нижче, та уважно слідувати інструкціям з подання заявок.

Кінцевий термін подання заявок: 21 березня 2023 року (23:59 за центральноєвропейським часом).

Заявки слід надсилати на електронну адресу [email protected] з темою листа TenderLocal consultancy Ukraine.

Тендерна пропозиція

Контракт


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Document Controller (DC)

Фахівець/чиня з графіки та дизайну

Вакансія: HR Talent Manager

Procurement Officer, NPSA8 - National Рosition

Генеральний/на менеджер/ка з організації консультативних послуг у сфері посилення спроможності інституцій

Лідер/ка Команди з Ментального Здоров'я та Психосоціальної Підтримки / Mental Health and Psychosocial Support (MHPSS) Team Leader