Виробництво онлайн-лекцій з впровадження PEN протоколів в умовах гуманітарної кризи (відеозапис та монтаж)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тендер tender ntylth(1)
Виробництво онлайн-лекцій з впровадження PEN протоколів в умовах гуманітарної кризи (відеозапис та монтаж)

 

Назва проекту

“Зменшення факторів ризику виникнення неінфекційних захворювань в Україні”

Назва послуг

Виробництво онлайн-лекцій з впровадження PEN протоколів в умовах гуманітарної кризи (відеозапис та монтаж).

Спосіб вибору

Конкурсний

Місце

Україна

Термін дії контракту

Березень – Квітень 2022

 

Технічне завдання 

  1. Вступ

Неінфекційні захворювання (НІЗ), які включають серцево-судинні захворювання (ССЗ), рак, цукровий діабет, хронічні респіраторні захворювання та стани психічного здоров’я, спричиняють 84% всіх смертей в Україні (2017)[1]. В рамках Програми швейцарського співробітництва в Україні на 2020 – 2023 роки, Швейцарська агенція розвитку та співробітництва (SDC) підтримує впровадження проєкту «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні » (далі – Проєкт). Метою інвестицій SDC в охорону здоров’я є надання громадянам України більш рівного та стійкого доступу до якісних та доступних послуг первинної медико-санітарної допомоги з акцентом на профілактику захворювань, зміцнення здоров’я  та промоцію більш здорового способу життя. Цей Проєкт сприятиме забезпеченню розвитку потенціалу на національному та регіональному рівнях у п’яти пілотних регіонах: Львівській, Дніпропетровській, Полтавській, Рівненській та Херсонській областях. Загальною метою Проєкту є зменшення впливу факторів ризику на здоров’я людини, зниження захворюваності та смертності від НІЗ серед населення України.

Паралельно із заходами профілактики Проєкт також сприяє посиленню потенціалу закладів первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД) як щодо профілактики, так і стосовно лікування НІЗ. Незважаючи на те, що Проєкт не спрямований безпосередньо на онкологічні й хронічні респіраторні захворювання (ХРЗ), він опосередковано сприятиме профілактиці і лікуванню цих станів, орієнтуючись на загальні фактори ризику та посилюючи можливості системи ПМСД.

Ефективна система ПМСД має вирішальне значення для досягнення Цілей сталого розвитку та полегшення тягаря, пов’язаного з неінфекційними захворюваннями. Але все ще бракує структурованого підходу, сконцентрованого на контролі та лікуванні НІЗ на вищих рівнях, або вертикальних підходів. Існує значний розрив у знаннях щодо/ реалізації НІЗ, враховуючи їх складні причини та хронічний характер. Наразі системи охорони здоров’я та ПМСД не пристосовані для задоволення більш широких потреб системи охорони здоров’я та інших потреб населення, яке вони обслуговують, для лікування та догляду осіб з НІЗ, і тому це є важливим елементом для їх посилення.

  1. Ціль та завдання

Ціль – посилити потенціал надавачів послуг первинної медико-санітарної допомоги шляхом покращення знань та навичок профілактики, лікування основних НІЗ.

Ціль досягається шляхом реалізації: розробки, запису та поширення серед медичної спільноти ПМСД – учасників тренінгів щодо впровадження PEN-H протоколів онлайн-лекцій.

  1. Обсяг роботи

В рамках виконання завдання необхідно виконати:

  • запис відео загальною тривалістю до 2-х годин;
  • монтаж відео лекції;
  • адаптація та анімація слайдів;
  • розробити анімовану заставку для відео.

Для участі в конкурсі просимо надати такі документи:

  1. технічну та цінову пропозицію, яка описує виконання завдання;
  2. резюме виконавців;
  3. портфоліо завдань/проєктів, які виконувались організацією.

Будь ласка, надішліть документи до 10 березня, 2023 на електронну адресу [email protected]

З приводу отримання додаткової інформації, просимо звертатись до Владислава Збанацького, Координатора по роботі з первинною ланкою медичної допомоги, [email protected]

[1]   https://vizhub.healthdata.org/gbd-compare/


Останні публікації цього розділу:

Запрошення до участі у процесі закупівлі на укладання договорів постачання канцелярських товарів

Оголошено набір на навчання в Українській миротворчій школі

Закупівля послуг з "Діяльність з просування «Власної справи» та розбудови потенціалу заявників"

Запит комерційних пропозицій на закупівлю електрообладнання

Запрошення до участі у процесі закупівлі на укладання договорів про надання автотранспортних послуг з евакуації населення

Конкурс на закупівлю Дитячого (Ігрового) комплексу