Воркшоп «Таємниці слідства: базові поняття антикорупції»

Початок: 14.03.2023 о 17:00
Закінчення: 14.03.2023 о 18:00
Адреса: платформа Zoom,
Місце: онлайн
Вокс Україна E-mail: [email protected]

Завершено

signal-2023-02-22-145116_002
Воркшоп «Таємниці слідства: базові поняття антикорупції»

«Україна — корумпована держава», «знизити рівень корупції в державі неможливо», «чинна антикорупційна система зламалася — давайте іншу» — ви можете натрапити на такі тези в мережі чи не щодня. Але чи відповідають вони дійсності? Якщо так, то якою мірою?

Щоб сформувати власне критичне уявлення про антикорупцію в Україні, для початку потрібно розібратися з базовими поняттями антикорупційних розслідувань. У цьому допоможе журналіст, засновник та модератор «Право на поплаву», а також автор телеграм-каналу NABU Daily Олег Новіков.

Коли? 14 березня, 17:00
Де? Zoom

РЕЄСТРАЦІЯ

Під час благодійного воркшопу Олег простою мовою пояснить, що таке НАБУ, САП, ВАКС, АП ВАКС, чим займаються всі ці органи, які їхні завдання та межі повноважень, а також що таке запобіжний захід, підозра, арешт, посадка та багато іншого.

Крім того, спікер поділиться власним багаторічним досвідом взаємодії з антикорупційними органами.

Реєструйтеся на воркшоп «Таємниці слідства: базові поняття антикорупції», дізнавайтеся корисне та, звісно ж, донатьте на ЗСУ!

Оскільки подія є благодійною, умовою участі є донат (бажано від 100 грн) на рахунок будь-якого благодійного фонду, який підтримує ЗСУ та якому ви довіряєте.

!Заповнюючи реєстраційну форму, додайте скріншот, який підтвердить ваш внесок. Як підтвердження реєстрації Ви отримаєте лист-запрошення із лінком на ZOOM.

Якщо Ви оплатите участь у вебінарі, але з тих чи інших причин не зможете взяти в ньому участь, ми надішлемо Вам запис за запитом.

Якісний продукт для розвитку — наша соціальна відповідальність.