Запит на послуги консультанта(ки) для розробки та проведення серії тренінгів про наслідки воєнного стану

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
USAID/ENGAGE

consulting-jobs-1024x512-b-1-1
Запит на послуги консультанта(ки) для розробки та проведення серії тренінгів про наслідки воєнного стану

Номер запиту: P4767-2023-1 1
Дата оголошення: 10 квітня 2023 р
Запитання та роз’яснення термін: 14 квітня 2023 року до 17:00 
Термін подання заяв на участь: до 17:00 20 квітня 2023 року 
Орієнтовна дата початку контракту: 1 травня 2023 р.
Орієнтовна дата виконання: 5 травня 2023 р. – 1 серпня 2023 р. 

Запит на послуги консультанта для розробки та проведення серії тренінгів про наслідки воєнного стану

Pact є міжнародною НУО, що має представництва в усьому світі, місія якої полягає в забезпеченні систематичних рішень, які дозволяють бідним та маргіналізованим верствам населення заробляти на гідне життя, бути здоровими та користуватися перевагами, що їх надає природа. Pact досягає цієї мети шляхом посилення місцевого потенціалу, формування ефективних систем управління та перетворення ринків на фактор розвитку. Починаючи з 2006 року, Pact працює в Україні у сферах управління, розвитку потенціалу та охорони здоров’я. Спираючись на десятилітній досвід, ми вирішуємо ключові проблеми, що постають перед організаціями громадянського суспільства в Україні.

Цей запит є частиною Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (Програма «Долучайся!»), яку впроваджує Pact. Метою Програми «Долучайся!» є підвищення обізнаності громадян про громадську діяльність та їхнє залучення до неї на національному, регіональному і локальному рівнях.

Метою цього запиту є отримання послуг українського консультанта для розробки та проведення серії щонайменше 12 тренінгів щодо наслідків воєнного стану та інших нормативних актів, викликаних війною. Для підвищення розуміння громадян, організацій громадянського суспільства, малими і середніми підприємцями наслідків воєнного стану; надати учасникам практичні поради щодо їхнього життя, роботи та волонтерської діяльності в умовах воєнного стану, а також підготувати звіт про результати тренінгів із підсумком основних обмежень, які накладає воєнний стан, та рекомендаціями для громадян, громадських організацій та малого та середнього бізнесу щодо ознайомлення з новими положеннями, та належним чином адаптуватися до нової реальності.

Про умови конкурсу можна прочитати у повному тексті оголошення за цим посиланням

Пропозиції необхідно подати в електронному вигляді на [email protected] не пізніше 17:00 20 квітня 2023 року (за київським часом). Тема листа має містити: «Пропозиція відповідно до запиту на послуги консультанта P4767-2023-11».


Останні публікації цього розділу:

Координатор/ка освітніх проектів

Менеджер/ка проектів (USAID/BHA)

Менеджер/ка програми з підготовки до зими

Monitoring, Evaluation and Learning Specialist / Спеціаліст/ка з моніторингу, оцінювання та навчання

Senior WASH Officer / Провідний/а фахівець/чиня програм з водопостачання, санітарії та гігієни

Health Officer / Фахівець/чиня програм з громадського здоров'я