Конкурс на найкращий дизайн неофіційного логотипу з нагоди коронації Його Величності Короля Чарльза III

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Anna Gordiichuk

339120407_147627241582155_1208051280279551692_n
Конкурс на найкращий дизайн неофіційного логотипу з нагоди коронації Його Величності Короля Чарльза III

Конкурс на найкращий дизайн неофіційного логотипу

з нагоди коронації Його Величності Короля Чарльза III 

Посольство Великої Британії в Україні оголошує конкурс на найкращий дизайн неофіційного логотипу з нагоди коронації Його Величності Короля Чарльза III і запрошує дизайнерів, художників та ілюстраторів взяти участь.

До участі в конкурсі допускаються молоді дизайнери, громадяни України віком 18-35 років із досвідом роботи до 3 років.

Ідея оформлення має відображати нагоду, з якої проводиться цей конкурс, і відповідати духу партнерства та дружби між Україною та Великою Британією.

Заявки на участь у конкурсі необхідно надсилати на скриньку Посольства [email protected] із темою «Коронація конкурс – ПРІЗВИЩЕ УЧАСНИКА/ЦІ» до 23:59 четверга 20 квітня 2023 року. 

В супровідному листі вкажіть своє ПІБ, дату народження, контактну інформацію, а також надайте посилання на попередні роботи, доступні в мережі Інтернет (якщо є).

Учасники можуть подати лише одну роботу (один дизайн).

Переможців конкурсу визначає журі, до складу якого входять представники керівництва та команди Посольства, а також представники креативної ГО Brand Ukraine (Україна) та British Council (UK) як незалежні члени.

Переможець/переможниця отримають запрошення на прийняття з нагоди святкування Коронації. Роботу, яка переможе, буде виставлено на цьому прийнятті, а також опубліковано на сторінках Посольства в соцмережах впродовж заходів Коронації у травні цього року.

Правила та умови конкурсу:

  • усі роботи, подані на конкурс, мають бути оригінальними та вільними від авторських прав третіх осіб. Посольство не несе жодних зобов’язань щодо прав третіх осіб 
  • Посольство не повертає учасникам подання (проєкти) 
  • беручи участь у конкурсі, учасники назавжди передають Посольству авторські права на всі подані на конкурс роботи 
  • учасники зберігають за собою право на зазначення свого авторства/імені при будь-якому можливому подальшому використанні їх дизайну(ів) у публічних комунікаціях Посольства

Подання роботи на конкурс автоматично засвідчує згоду учасників із цими умовами.

Неофіційний логотип Коронації 2023 року не замінює будь-які офіційні символи Корони, включно з офіційними емблемами Коронації, або логотипи уряду Сполученого Королівства, включаючи логотип цього Посольства, і використовуватиметься як святковий елемент у рамках ширших святкувань Коронації.

Офіційний логотип Коронації 2023 та подальша інформація є за посиланням (англ.): https://www.royal.uk/coronation-emblem.


Останні публікації цього розділу:

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій

Конкурс бізнес-проєктів від програми CLEAR, Global Communities

Тендер на закупівлю обладнання для просторів / Invitation to participate in the Tender for the purchase of equipment for spaces