У Кам’янці-Подільському розпочнеться Школа ефективного менеджменту

Початок: 25.05.2023 о 13:00
Закінчення: 25.07.2023 о 17:00
Адреса: Кам'янець-Подільський, Хмельницька, Україна
Місце: уточнюється
Платформа соціальних змін E-mail: [email protected]

Завершено

Текст 2
У Кам’янці-Подільському розпочнеться Школа ефективного менеджменту

Жителів міста та ближніх містечок запрошують покращити власні навички управління та навчать виконувати задачі з першого разу, швидко та результативно!

Школа ефективного менеджменту — навчання, що складається з трьох модулів та охоплює такі теми як: управління процесами, управління людським капіталом та управління змінами. Протягом курсу слухачі дізнаються все про життєвий цикл компаній, побудову та управління командою, а також ефективний менеджмент і адаптацію до змін.

Навчання організовується благодійним фондом Платформа соціальних змін та бізнес-школою Smart People.

Для кого підійде програма?

  • керівникам, які хочуть розвинути власні навички управління та взаємодії з командами
  • менеджерам, що відповідають за діяльність функціональних команд
  • проджект-менеджерам, які щоденно виконують поточні завдання задля втілення стратегії та візії компанії.

Навчання складається з трьох модулів тривалістю у три дні. Кожен з них розроблений унікально під потреби сучасних управлінців та допоможе на практиці застосувати нові управлінські підходи. Перший модуль присвячений управлінню процесами. На ньому учасники познайомляться з ефективними та не дуже процесами, операційною структурою бізнесу та його життєвим циклом, а ще повноваженнями, відповідальністю та делегуванням. Наступною темою стане управління командою та робота з внутрішніми конфліктами. Завершується Школа модулем про управління змінами — як забезпечити сталі зміни, як їх контролювати та як підвищити ефективність менеджера. 

Учасники Школи працюватимуть практично, зокрема отримуватимуть постійний фідбек від лекторів — Ольги Перетятько та Аліни Кравченко. Ольга — експертка з операційної досконалості, сертифікований коуч з особистісної та командної ефективності. Основний фокус її роботи — трансформація виробництв через впровадження різноманітних проєктів. Лекторка Аліна — експертка з  ефективної комунікації команд та розвитку бізнесу, психолог та професійний коуч. Аліна розробляє системи мотивації персоналу та, особливо, керівників. 

Навчання розпочинається 25 травня офлайн у м. Кам’янець-Подільський. 

Вартість участі складає 3999 грн, з урахуванням стипендії від Платформи соціальних змін, що покриває 75% вартості навчання у Школі.

Дізнатися деталі та зареєструватися на навчання можна за посиланням: https://effectivemanagement.webflow.io

Заявки приймаються до 20 травня 2023 року. 

Школа ефективного менеджменту реалізовується бізнес-школою Smart People разом із благодійною організацією Платформою соціальних змін за підтримки міжнародного фонду Renovabis.