Активності квітня для дітей та їхніх батьків від ГО “Клуб Рибалок України” у Хмельницькому та Краматорську!

ГО "Клуб Рибалок України" продовжує активно діяти в рамках проєкту "SOSДіти.Програма Екстреної Допомоги". У квітні ми провели безліч захоплюючих майстер-класів та заходів для дітей. Ми були дуже раді ...

DSCF6318
Активності квітня для дітей та їхніх батьків від ГО “Клуб Рибалок України” у Хмельницькому та Краматорську!

ГО “Клуб Рибалок України” продовжує активно діяти в рамках проєкту “SOSДіти.Програма Екстреної Допомоги”. У квітні ми провели безліч захоплюючих майстер-класів та заходів для дітей. Ми були дуже раді підтримці наших партнерів зі “СпівДія заради Дітей. Хмельницький”, з якими провели кінопокази фільмів “Францові Історії” та “Мавка: Лісова Пісня”. Також, ми проводили вуличні фестивалі разом з партнерами з “Освітній простір NewSchool”.

photo_2023-04-28_12-45-58photo_2023-04-12_16-40-36
Однією з найулюбленіших активностей дітей став щосуботній безплатний гурток з Дитячої йоги, куди ходять 15 дітей щотижнево. Цей гурток допомагає дітям зняти стрес та покращити фізичне самопочуття. Ми дуже раді бачити, як діти з радістю зустрічають щотижня нашу тренерку Луцкову Вікторію з ГО “Інститут психосоматики та травмотерапії”.

DSCF5441
Окрім заходів та майстер-класів, в рамках проєкту “SOSДіти.Програма Екстреної Допомоги” в нашому хабі проходять кризові консультації юриста. За квітень безплатну допомогу отримали понад 20 людей з юридичних питань. Це дуже важлива ініціатива, яка допомагає людям отримати необхідну підтримку та допомогу у складних життєвих ситуаціях.

Але хіба є якась межа для дитячої фантазії? Ми разом із хмельницькою дитячою письменницею Ольгою Сидоренко так не вважаємо, саме тому вона завітала до нас, та прочитала діткам своє улюблене оповідання – Мері Попінс!
photo_2023-04-28_12-46-30photo_2023-04-28_12-46-09

У квітні ми також провели майстер-клас з малювання 3D ручкою, виготовлення Великодньої листівки та багато інших захоплюючих заходів для дітей.

DSCF6318

Крім того, учасники проєкту мали можливість взяти участь у вуличному фестивалі, який проводився разом з партнерами з “Освітній простір NewSchool” присвячений Великдню!  Діти та їхні батьки отримали багато задоволення від участі у різноманітних іграх, конкурсах та майстер-класах, що проводилися на фестивалі.
DSCF5215DSCF5803DSCF4745

Ми пишаємося тим, що можемо допомагати дітям та їхнім сім’ям в складних життєвих ситуаціях. Наша команда дуже вдячна за підтримку партнерів з “СпівДія заради Дітей. Хмельницький” та “Освітній простір NewSchool”, а також всім волонтерам та учасникам, які долучилися до реалізації проєкту.

Але й про наше рідне місто організації не можна забувати!
За квітень ми провели:
6 майстер-класів з арт-терапії


Тематика публікації:                      

Останні публікації цього розділу:

Анонс: Школа врегулювання конфліктів та миротворчості у територіальних громадах

Як зберегти традиційну культуру та нашу ідентичність, міркували на триденному заході у Богуславі

До 40 протезів на місяць: як у Полтаві протезують та реабілітують людей після поранень

До своєї природи: у Києві відкрилась виставка з любов’ю до української спадщини

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи