Тренінги “Стійкість під час війни” в нових громадах

Початок: 12.05.2023 о 09:00
Закінчення: 19.05.2023 о 18:00
Адреса:
Місце: уточнюється

Завершено

ВІЯ інста 5
Тренінги “Стійкість під час війни” в нових громадах

Програма “Єднання заради дії” запускає дводенні підтримуючі тренінги “Стійкість під час війни” для ВПО від 30 років в нових громадах.  

Під час цих заходів ви зможете отримати навички та знання, які допоможуть вам легше пережити травматичний досвід, навчитись розуміти й регулювати свій емоційний стан та краще розуміти оточуючих вас людей. Вправи допоможуть налагодити зв’язок з собою, покращити розуміння своїх потреб та емоцій, а також відновити можливість планувати майбутнє та пропрацювати свій ресурсний стан.  

За результатами тренінгу учасники та учасниці також отримають необхідні навички та знання, та зможуть створювати власні групи психологічної самопідтримки.  

Групи підтримки будуть супроводжуватись методологічною підтримкою  команди проєкту.  

Наразі тренінги проводитимуться ще  в 3 громадах:  

  • 12-13 травня 2023 м. Кам’янське 
  • 17-18 травня 2023 м. Івано-Франківськ 
  • 18-19 травня 2023 м. Кропивницький 

 Реєстрація за посиланням. Детальну інформацію про час та місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам на електронну адресу. Після реєстрації перевіряйте, будь ласка, пошту, яку ви вказали в анкеті.  

Додатково планується запуск тренінгів в таких містах: м. Обухів, м. Кривий Ріг та м. Київ. Підписуйтеся на сторінки програми “Єднання заради дії” у мережі Facebook та Instagram та слідкуйте за анонсами.