Вакансії регіональних координаторів_ок (РК)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Girls

Вакансії регіональних координаторів (РК) відкриті в рамках проєкту «Інтеграція гендерно трансформаційного підходу у роботу спеціалістів, що працюють з дітьми», який ГО «Дівчата» реалізує за підтримки ЮНІСЕФ. Проєкт покликаний змінити гендерно нечутливі підходи до навчання, виховання та супроводу дітей. Його цільова аудиторія – сім’ї з дітьми, вчителі, психологи, соціальні працівники, патронажні сестри та інші спеціалісти, що працюють з дітьми на постійній основі. Проєкт реалізується по всій країні, але особливий фокус лежить на громадах у східному регіоні та таких, де проживає багато сімей ВПО.

Вакансія РК передбачає роботу на повний робочий день офлайн та онлайн, відрядження у регіоні, роботу з командою проєкту.

Часові рамки

Проєкт триватиме з 15.05.2023 по 31.12.2023.

Географія

Вакансії відкриті для Східного (Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська, Харківська, Херсонська, Сумська, Донецька, Луганська області), Центрального (Чернігівська, Київська, Черкаська, Кіровоградська, Одеська, Миколаївська, Житомирська області) та Західного регіонів (Волинська, Рівненська, Львівська, Хмельницька, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська області).

На кожну відповідну вакансію може подаватися людина, яка стаціонарно проживає в одній з областей, що входять у регіон. Бажані міста проживання РК: Західний регіон – Львів, Центральний регіон – Київ, Східний регіон – Дніпро, Харків або Полтава.

Обовязкові вимоги

  • Аналогічний досвід роботи (проєктний менеджер, регіональний координатор) від 2 років.
  • Реєстрація ФОП 3 групи з КВЕДами: 63.99, 70.22, 74.90, 82.11, 82.99 або готовність зареєструватися у випадку відбору.
  • Знання письмової та усної англійської мови на рівні не нижче В2.
  • Можливість відряджень по Україні (безпечна підконтрольна уряду територія).
  • Досконале володіння пакетами Microsoft Office та Google Workspace, Zoom.

Додаткові вимоги

  • Наявність авто, водійського посвідчення, досвіду кермування є перевагою.
  • Досвід роботи у неурядових / благодійних проєктах є перевагою.
  • Досвід взаємодії з державною освітньою системою (співпраця з МОН, системою післядипломної освіти тощо) є перевагою.

Процес подачі кандидатури на вакансію та розгляд

Три вакансії РК (для Східного, Центрального та Західного регіонів) відкриті для відбору на конкурсній основі.

Для того, щоб вашу кандидатуру було розглянуто та відібрано, будь ласка, надсилайте своє розгорнути резюме українською або англійською мовою, документи ФОП (Витяг з ЄДР, витяг з реєстру платників єдиного податку) або вказання щодо готовності до реєстрації ФОП у випадку відбору, а також будь-які релевантні супровідні документи (сертифікати, рекомендаційні листи) на електронну пошту [email protected] з копією на [email protected] до 25.05.2023 включно з зазначенням у темі або тілі листа «Кандидат_ка на посаду регіонально_го/ї координатор_а/ки». Кандидатів, що будуть подавати свою кандидатуру іншим чином, розглянуто не буде.

Відібраних кандидатів буде запрошено на співбесіду онлайн до 29.05.2023 включно на зручний для них час. Тим, хто не пройде перший етап відбору, буде офіційно про це повідомлено. За результатами кандидати отримають повідомлення про (не)відбір на вакансію впродовж 2-3 робочих днів після співбесіди.

З будь-якими додатковими питаннями щодо вакансії запрошуємо звертатися на електронну пошту [email protected] до 25.05.2023 включно.  

 


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Policy Advisor (Municipal services)

Конкурс продовжено: ГС «Українська мережа за права дитини» шукає юристконсульта/-ку з міжнародного гуманітарного права

Вакансія: Management Assistant

Вакансія: Explosive Ordnance Victim Assistance Coordinator

Психолог/иня, Запорізька область

Оператор(ка) гарячої лінії, м.Запоріжжя