Тендер на вибір постачальника протигазів для виконання проекту Благодійної організації «Благодійного фонду «Право на захист»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Tetiana Shevchuk

тендер tender 1 (11)
Тендер на вибір постачальника протигазів для виконання проекту Благодійної організації «Благодійного фонду «Право на захист»

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ В ТЕНДЕРІ Q2-311-ITB

З вибору постачальника протигазів для виконання проекту Благодійної організації «Благодійного фонду «Право на захист»

ДАТА І ЧАС ЗАКІНЧЕННЯ ПРИЙНЯТТЯ ПРОПОЗИЦІЙ:  30 травня (включно) 2023– 12:00 год. за східноєвропейським часом

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПРАВО НА ЗАХИСТ» запрошує Вас взяти участь у тендері з вибору постачальника протигазів.

  1. ПОТРЕБИ

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПРАВО НА ЗАХИСТ» пропонує Вам взяти участь у конкурсному відборі постачальника протигазів для внутрішньо переміщених осіб.

Примітка: за даним тендером можливий вибір декількох переможців, але перевага буде надаватися тому Постачальнику, в якого наявні всі товари.

Увага: не допускаються товари виробництва країн: росії та Білорусі; не можна пропонувати продукцію завезену з території держав-агресорів, незалежно від країни походження.

Оплата послуг –100% післястоплати виключно за безготівковим розрахунком (можливо без НДС). Деталі обговорюються під час заключення Договору.

Подача пропозицій відбувається за посиланням:

https://zakupki.prom.ua/commercial/tenders/R-UA-2023-05-16-1000036-k

«БФ «Право на Захист» докладає зусиль із запобігання, виявлення  та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань.
Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством та зловживаннями доступна для всіх учасників конкурсних торгів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено на пошту: [email protected] або за тел: +380 99 217 58 95 «гаряча лінія» для скарг.
БФ «Право на Захист» реалізує політику нульової толерантності щодо подарунків та знаків вдячності. Таким чином, закликаємо постачальників не надсилати дарунки або проявляти інші знаки вдячності співробітникам Фонду. Учасники торгів, які вважають, що при процесі подання, оцінки пропозицій або присудження контракту, представники Фонду вчиняли дискримінаційні порушення, факти шахрайства, недоброчесні дії, мали місце факти зловживань, можуть подати скаргу на електронну пошту: [email protected] або за тел: +380 99 217 58 95 «гаряча лінія» для скарг

Дякуємо за співробітництво.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях