Семінар-обмін «Посилення спроможності громадськості брати участь у бюджетному процесі» у м.Львові

Початок: 12.05.2016 о 09:00
Закінчення: 13.05.2016 о 17:00
Адреса: Львів, Україна
Місце: уточнюється
Центр громадської адвокатури
Телефон: 0969572585
E-mail: [email protected]

Завершено

spruce-image (20)
Семінар-обмін «Посилення спроможності громадськості брати участь у бюджетному процесі» у м.Львові

ГО «Центр громадської адвокатури» розпочинає серію дводенних навчальних семінарів та воркшопів щодо посилення спроможності громадських активістів брати участь у бюджетному процесі та реалізовувати ініціативи у своїх регіонах.

12-13 травня 2016 року у місті Львові  буде проводитись перший дводенний семінар-обмін.

Запрошуються до співпраці громадські активісти, представники громадських неурядових організацій, які працюють в областях України.  Особливий акцент робиться на представників із   Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської областей.

Реєстрація учасників відбувається до 6 травня 2016 року.

Участь у заході можуть взяти представники громадських неурядових організацій, громадські активісти, які працюють чи зацікавлені працювати у сфері посилення спроможності інститутів громадянського суспільства брати участь у бюджетному процесі з метою проведення  його моніторингу та оцінки ефективності, підвищення знань про бюджетний процес, використовувати інструменти громадської участі.

Завданнями семінару є підвищення розуміння про бюджет та бюджетні процеси на регіональному рівні;  інструменти, які може використовувати громадськість; практики, які можна використовувати для підвищення прозорості бюджетного процесу та залучення громадськості до його формування та реалізації; обмін між учасниками інформацією та досвідом в цій сфері.

Для участі просимо зареєструватись в он-лайн формі (http://goo.gl/forms/bCTLcqecEG), за результатами чого здійснюватиметься відбір.

Контактна інформація щодо заходу: Ярослав Хауяляк, 0969572585, 0992750240, [email protected].

Витрати на проїзд відшкодовують організатори у межах вартості потягу купе.

Відшкодування транспортних витрат відбувається за наявності квитків в обидві сторони проїзду.

Захід проводиться ГО «Центр громадської адвокатури» у рамках проекту «Залучення у бюджетний процес через активну і компетентну участь громадськості», що реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в України.