Експерт_ка з розробки моделі медичної допомоги для задоволення потреб людей, які перебувають у групі ризику та страждають на НІЗ для закладів первинної медико санітарної допомоги

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Vacancy вакансія dfrfycsz(12)
Експерт_ка з розробки моделі медичної допомоги для задоволення потреб людей, які перебувають у групі ризику та страждають на НІЗ для закладів первинної медико санітарної допомоги

Технічне завдання для позиції

1                    Вступ

Проект «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні» спрямований на те, щоб знизити передчасну смертність та підвищити тривалість життя українців шляхом запровадження інтегрованих, мультидисциплінарних підходів та інтервенцій з профілактики НІЗ протягом усього життя людини.

Напрямок 2 Проекту спрямований на посилення спроможності первинної ланки надання медичної допомоги надавати якісні послуги з профілактики, ранньої діагностики, лікування та догляду людям з НІЗ.

Проєкт сприятиме проведенню низки спільно розроблених семінарів для медичних працівників та представників місцевої влади із залученням груп пацієнтів.

На рівні закладів ПМСД проєкт підтримуватиме розвиток потенціалу адміністраторів/керівників ПМСД та розбудову спроможності інформаційної системи з питань охорони здоров’я (медична документація), клінічний контроль та навчання медичного персоналу.

Проект підтримуватиме заклади ПМСД у розробці та впровадженні системи моніторингу й аудиту якості лікування і догляду осіб з НІЗ. Це також включатиме розробку, тестування та впровадження спеціальних інструментів для моніторингу досвіду та задоволеності пацієнтів.

Експерт з розробки моделі медичної допомоги для задоволення потреб людей, які перебувають у групі ризику та страждають на НІЗ для закладів первинної медико санітарної допомоги відповідатиме за процеси пов’язані з розробкою, впровадженням моделі та поширенням досвіду її застосування.

2               Місце надання послуг

Послуги за цим технічним завданням надаватимуться в Україні, з можливістю дистанційного формату роботи.

Передбачена робота з пілотними регіонами проекту – Львівської, Рівненської, Дніпропетровської, Полтавської та Херсонської областей (з врахуванням поточної безпекової ситуації).

3               Завдання

Експерт з розробки моделі медичної допомоги відповідатиме за процеси пов’язані з:

  • Проведенням розроблених семінарів для адміністраторів/менеджерів, персоналу ПМСД та громади з метою реорганізації надання медичної допомоги для ефективної профілактики, лікування та контролю НІЗ.
  • Розробкою та запровадженням ефективної системи управління для забезпечення заходів з профілактики і лікування НІЗ на рівні закладів ПМСД.
  • Підтримкою закладів ПМСД у розробці та впровадженні системи моніторингу якості наданих послуг.

4               Кваліфікація

Консультант повинен мати такі знання та навички:

  • Вища освіта за напрямком громадське здоров’я/ медицина тощо.
  • Не менше 5 років досвіду роботи у відповідній сфері: охорона здоров’я/ епідеміологія та інші, управлінський досвід в закладах первинної медико санітарної допомоги та додаткова спеціалізація в сімейній медицині будуть перевагою.
  • Хороші комунікаційні навички та здатність співпрацювати з партнерами з різних рівнів, установ та організацій. Вміння мобілізувати команди.
  • Аналітичні здібності, навички побудови моделей взаємодії, стандартних операційних процедур.
  • Глибоке знання системи надання первинної медико-санітарної допомоги в Україні.
  • Вільне володіння українською мовою. Середній рівень володіння англійською мовою.

5               Співпраця з проектним офісом та звітування

Консультант надаватиме послуги в межах впровадження компоненту (напряму) 2 проекту у співпраці з координатором цього компоненту та іншими експертами (міжнародними, національними та регіональними), робочими групами національного та регіонального рівнів та іншими партнерами, залученими до проведення оцінки. Консультант надаватиме звіти/ розроблені продукти по кожному із вищеописаних етапів.

6             Часові рамки

Опис послуги

Період надання послуг

Створення опису ефективної моделі управління закладом в частині лікування та профілактики НІЗ (первинної та вторинної) у вигляді посібника для управлінців ЦПМСД.

Червень- Серпень 2023

Організація та проведення експертного обговорення проекту посібника в тому числі з фахівцями Клінік Університету Женеви (партнери проекту).

Серпень 2023

Доопрацювання посібника за результатами експертного обговорення.

Вересень-жовтень 2023

Розробка формату та програми заходу з презентації посібника для управлінського персоналу закладів ЦПМСД пілотних областей проекту за участі профільних самоврядних організацій та інших стейкхолдерів.

Листопад-грудень 2023

Підготовка до презентації та модерація заходу з презентації  посібника для управлінського персоналу закладів ЦПМСД пілотних областей проекту за участі профільних самоврядних організацій та інших стейкхолдерів.

Грудень 2023

Менторська підтримка впровадження ефективної моделі управління закладом в частині лікування та профілактики НІЗ (первинної та вторинної).

Січень-червень 2024

Розробки формату та програми заходу для управлінського персоналу ЦПМСД пілотних областей проекту за участі профільних самоврядних організацій та інших стейкхолдерів з обміну досвідом впровадження ефективної моделі управління закладом в частині лікування та профілактики НІЗ (первинної та вторинної).

Липень 2024

Підготовка та модерація зустрічі управлінського персоналу ЦПМСД пілотних областей проекту за участі профільних самоврядних організацій та інших стейкхолдерів з обміну досвідом впровадження ефективної моделі управління закладом в частині лікування та профілактики НІЗ (первинної та вторинної).

Липень 2024

  Резюме прохання направляти на адресу [email protected] до 05 червня 2023 року.


Останні публікації цього розділу:

Фахівець/чиня з графіки та дизайну

Вакансія: HR Talent Manager

Procurement Officer, NPSA8 - National Рosition

Генеральний/на менеджер/ка з організації консультативних послуг у сфері посилення спроможності інституцій

Лідер/ка Команди з Ментального Здоров'я та Психосоціальної Підтримки / Mental Health and Psychosocial Support (MHPSS) Team Leader

Консультант/ка із взаємодії з отримувачами допомоги