ГО “Електронна республіка” відновлює діяльність з покращення бізнес-середовища міст

Команда експертів ГО "Електронна республіка" за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» , в рамках реалізації проєкту «USAID підтримує найкращі практики покращення місцевого ...

Додано:
sytnykm

Міжміська робоча група
ГО “Електронна республіка” відновлює діяльність з покращення бізнес-середовища міст

Команда експертів ГО “Електронна республіка” за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» , в рамках реалізації проєкту «USAID підтримує найкращі практики покращення місцевого бізнес-клімату», відновлює діяльності з покращення бізнес-середовища міст.

Для представників ОМС та бізнесу є можливість доєднуватися до платформи Міжміської робочої групи https://erepublic.org.ua/ikm/, щоб стати учасником ком`юніті в напрямку економічного розвитку. 

Також, якщо ви  є представником малого чи середнього бізнесу,  просимо пройти Опитуваннящоб ми мали актуальну інформацію та змогли запропонувати вам свою допомогу.

На сьогодні до складу МРГ входять представники ОМС та бізнесу з різних регіонів України, які виявили бажання долучитися до спільної роботи, ділитися напрацьованими найкращими практиками у створенні сприятливого місцевого бізнес-клімату через покращення фінансових та інфраструктурних показників, здійснювати обміну досвідом реалізації успішних рішень та їх подальшого поширення та вдосконалення іншими містами та громадами.

Кожні два тижні ми запрошуємо експертів, які діляться практичним досвідом та готові відповісти на запитання і в подальшому проконсультувати щодо впровадження тієї чи іншої ініціативи. З семінарами, які проводили раніше можна ознайомитися на платформі https://erepublic.org.ua/news/tags/m2022/ або у YouTube

  • Якщо ваша громада, місто або бізнес потребують консультаційної підтримки – пишіть на пошту [email protected]

Довідково:

Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України” (КЕУ) підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також сприяє формуванню ефективної торгової політики, щоб забезпечити МСП можливістю скористатись перевагами від міжнародної торгівлі.

Слідкуйте за оновленнями Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» за посиланнями:

https://www.facebook.com/usaidcep.ua/

https://www.linkedin.com/company/cepukraine/

https://twitter.com/usaid_cep


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

В Україні розпочинається програма відновлення і підтримки жінок від ГО «Так Штаб»

Планування розвитку Зазим’я: від соціального захисту до економічного зростання

Молодь України зібралася на Рівненщині для участі у всеукраїнському тренінгу «Лідерська академія»

Абетка саморегуляції 6.0: завершено перший блок курсу з підтримки психічного здоров’я

Зміни розпочинаються з тебе: як на локальному рівні впливати на глобальні процеси. Досвід БУР

Обговорили співпрацю влади та неурядового сектору у сфері відновлення громад та регіону