Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) шукає 3-х Менеджерів/ок відділу субгрантів і контрактів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Chemonics logo
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) шукає 3-х Менеджерів/ок відділу субгрантів і контрактів

 

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) шукає 3-х Менеджерів/ок відділу субгрантів і контрактів на 12-місячний трудовий договір з можливістю продовження щонайменше до грудня 2025 року.

Загальна інформація:

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) є семирічним проектом міжнародної технічної допомоги, що впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.» у рамках Договору про співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) починаючи з 15 листопада 2019 р.

Метою Програми є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.

Мета роботи:

Менеджер/ка відділу субгрантів і контрактів забезпечує швидке й ефективне виконання субгрантів і контрактів через Фонд стратегічних інвестицій (ФСІ) в повній відповідності з політиками й процедурами компанії «Кімонікс» і дотриманні правил, положень і стандартів USAID.  

Умови і терміни роботи та підпорядкування:

 Для залучення на цю посаду передбачається укладення річного трудового договору з можливою щорічною пролонгацією до завершення строку впровадження програми АГРО (14 листопада 2024 р., з можливою пролонгацією до 14 листопада 2026 р.) – в залежності від завдань, що включатимуться до наступних Річних планів робіт Проекту. 

Менеджер відділу субгрантів і контрактів працюватимуть під безпосереднім керівництвом та підпорядковуватимуться Директору Фонду стратегічних інвестицій.

Місце роботи – Київ або дистанційно.

Необхідні навички та професійна кваліфікація:

  • Вища освіта у відповідній галузі (принаймні ступінь бакалавра) або еквівалентний досвід. Бажаний диплом магістра.
  • Щонайменше 5 (п’ять) років досвіду у сфері планування, адміністрування й керування грантами USAID та/або субконтрактами; досвід керування субгрантами й угодами за договорами про співпрацю є перевагою.
  • Знання життєвого циклу грантів і контрактів USAID, необхідних правил і положень; знання політики та процедур компанії «Кімонікс» щодо фінансового контролю грантів й субконтрактів; закінчення Практикуму з керування грантами компанії «Кімонікс» є перевагою.
  • Здатність швидко й творчо працювати без шкоди відповідності чи якості для провадження діяльності ФСІ.
  • Відмінні навички ефективної взаємодії з місцевими професіоналами, міжнародними донорськими організаціями, громадянським суспільством і приватним сектором, колегами з державних органів приймаючої країни й іншими партнерами-виконавцями.
  • Вільне володіння українською мовою як рідною; вільне володіння англійською мовою (в тому числі усною та письмовою).
  • Впевнений користувач програм MS Office 365.
  • Успішний досвід роботи у багатонаціональних і багатомовних колективах під тиском та в умовах стислих термінів.

 Основні функції, вимоги до кандидатів та інші подробиці дивіться у повному тексті оголошення Менеджер відділу субгрантів і контрактів

Просимо всіх зацікавлених кандидатів надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу [email protected] не пізніше 30 червня 2023 р. з поміткою “Grants Manager” та Вашим прізвищем у темі листа. Бажано подавати заявки якомога раніше. Будь-ласка, жодних запитів за телефоном, ми зв’яжемося тільки з фіналістами.

 

 

 

 


Останні публікації цього розділу:

Бухгалтер/ка

Молодший/ша фахівець/чиня проекту з відновлення водопостачання

Послуги асистента/ки проєктної команди

Фахівець/фахівчиня проекту з відновлення водопостачання / Shelter and WASH Officer

Фахівець/чиня відділу розвитку альтернативної енергетики / Shelter and Infrastructure Officer

Вакансія: Health Support Coordinator, NOC, FTA, DS-Dnipro, Nationals only