Prometheus запускає безкоштовний онлайн-курс Ярослава Грицака “Вибрані питання європейської історії”

5 квітня 2016 року на першій українській платформі безкоштовних масових онлайн-курсів Prometheus стартує онлайн-курс легендарного українського історика Ярослава Грицака "Вибрані питання європейської ...

Додано:
prometheus

11059765_952709814778194_8363291050467106251_n
Prometheus запускає безкоштовний онлайн-курс Ярослава Грицака “Вибрані питання європейської історії”

5 квітня 2016 року на першій українській платформі безкоштовних масових онлайн-курсів Prometheus стартує онлайн-курс легендарного українського історика Ярослава Грицака “Вибрані питання європейської історії

Метою курсу є критичне обговорення явища, котре вважають центральною подією у світовій історії – перехід від традиційного (аграрного) до модерного (промислового) світу. За 10 тижнів Ви зможете ознайомитися з найкращими історіографічними нарисами про Європу, а також отримаєте відповідь на питання: Чи є Україна проблемою для Європи?

У курсі комплексно розкриваються питання традиційного суспільства, модерності та модернізації, процесів містоутворення та урбанізації, нації та націоналізму, шлюбу та сім’ї, ідентичності та цінностей.

Ярослав Грицак є професором Українського католицького університету (УКУ) і автором більш ніж 500 наукових праць, викладав у Колумбійському університеті, Гарварді, Будапешті, Відні.

Також у таємницях європейської історії допоможе розібратися старший викладач УКУ Олена Джеджора, яка є авторкою підручника “Історія Європейської Цивілізації: частина І: до кінця ХVІІІ століття”.

Пропонуємо Вам переглянути відео і послухати думки пересічних громадян та пана Ярослава щодо актуальності даного курсу.

Долучайтеся і навчайтеся із задоволенням!

 

hxqnq0hcny


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Конкурси малюнків, квести й уроки фінансової грамотності: як залучати молодь до бюджетного процесу

Посилюємо голос ЛГБТ під час війни: реєстровані партнерства як запит спільнот на рівність перед законом

Фортеця Тягинь – форпост європейської історії українського півдня

Участь жінок у місцевому економічному розвитку, заснованому на спадщині. В Івано-Франківську відбулась майстерня-практикум Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Молодь з 30 громад напрацювала стратегії розвитку молодіжних рад під час літнього табору в Карпатах

Дуже просторова добірка вакансій в громадському секторі