З 4 квітня прописку реєструватиме місцева влада

З понеділка реєстрацію місця проживання здійснюють виконавчі органи місцевих громад, повідомляють у Державній міграційній службі. Зміни пов'язані з законодавчими нововведеннями. "Відповідно ...

прописка
З 4 квітня прописку реєструватиме місцева влада

З понеділка реєстрацію місця проживання здійснюють виконавчі органи місцевих громад, повідомляють у Державній міграційній службі. Зміни пов’язані з законодавчими нововведеннями.

“Відповідно до закону органом реєстрації визначено виконавчий орган сільської, селищної або міської ради, сільського голову (у разі, якщо відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не утворено). Загальна процедура та вимоги щодо переліку документів, які необхідні для реєстрації, суттєво не змінилися”, – говориться у повідомленні.

“Штампи до паспортів громадянина України проставлятимуть органи реєстрації, за винятком випадків відновлення втрачених документів та оформлення першого паспорта громадянина України”, – додають у міграційній службі.

Джерело: BBC


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

В Одесі пройшли дві презентації книги «Жити попри все. Розповіді жінок про війну, 2014 та 2022»

Послуги для ВПО: де отримати консультацію лікарів, юристів і психологів щодо захворювань

Четвертий випуск секс-просвітницького подкасту «про «доросле» від ГО «Феміністична майстерня»

У вінницькій книгарні «Герої» презентували книгу «Жити попри все. Розповіді жінок про війну, 2014 та 2022»

«Компенсація чи її ілюзія»: Центр громадянських свобод презентував дослідження щодо ситуації з позовами до РФ в українських судах

«Виходь грати!»: у Дніпрі стартує проєкт з підвищення психологічної стійкості дітей та їхніх батьків