У Харківській області розпочала роботу команда регіональних партнерів проєкту із сімейних форм виховання

У Харківській області почала працювати перша команда регіональних партнерів проєкту ЮНІСЕФ в Україні «Турботливі родини для 1000 дітей» – благодійна організація «Благодійний фонд "Волонтери: дорослі ...

оман
У Харківській області розпочала роботу команда регіональних партнерів проєкту із сімейних форм виховання

У Харківській області почала працювати перша команда регіональних партнерів проєкту ЮНІСЕФ в Україні «Турботливі родини для 1000 дітей» – благодійна організація «Благодійний фонд “Волонтери: дорослі – дітям”». 

«За перший тиждень роботи ми встигли допомогти влаштувати двох дітей у нові родини та організували дві онлайн зустрічі з представниками влади. Разом з Харківським обласним центром соціальних служб та Службою у справах дітей Харківської обласної військової адміністрації визначено головні проблеми захисту прав дитини та майбутні спільні кроки, аби наша спільна робота допомогла дітям знайти нові люблячі родини», – розповіла Вікторія Тищенко, регіональна координаторка у Харківській області проєкту ЮНІСЕФ в Україні «Турботливі родини для 1000 дітей». 

Незабаром інші регіональні партнери проєкту почнуть працювати у Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській, Дніпропетровській, Київській областях та у місті Київ. 

«Родини з цих та інших регіонів можуть звертатись до експертів проєкту у чаті в Telegram «Тисячі ❤️ родин» та писати проблеми, з якими стикаються при оформленні різних форм сімейного виховання», – зазначила Ірина Васильєва, програмна координаторка Української мережі за права дитини. 

Нагадуємо, що в липні Громадська спілка «Українська мережа за права дитини» розпочала реалізацію довгострокового проєкту Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» в Україні «Турботливі родини для 1000 дітей». 

 


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

До своєї природи: у Києві відкрилась виставка з любов’ю до української спадщини

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи

Власники пошкодженого чи зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків

Після великої води: як відновлюється життя у Корабельному районі Херсона

USAID спорудив навчальний простір у Богданівці на Київщині, де російські війська зруйнували школу