FREE ZONE шукає постачальника послуг поліграфічної продукції

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
TetianaPalchun

тендер-tender-ntylth1
FREE ZONE шукає постачальника послуг поліграфічної продукції

Благодійна організація FREE ZONE оголошує місцеву закупівлю на відбір постачальника послуг поліграфічної продукції у межах проєкту «Позбавлені волі, але не права на здоров’я» (Угода про реалізацію проекту №041-GF-23 від 02.01.2023 року), що фінансується БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією

Відбір постачальника послуг поліграфічної продукції буде проведено за умови отримання не менше ніж 3-х тендерних/цінових пропозицій від компаній або ФОП, які надають такі послуги, з поміж яких буде здійснено відбір. 

Детальний опис щодо оформлення та подачі пропозицій по тендеру знаходиться за посиланнями – Оголошення (запит тендерних пропозицій)

Пропозиції приймаються в формі Цінової пропозиції або рахунка без ПДВ (див. Оголошення, друга вкладка) разом із супровідними документами відповідно до Оголошення, які зазначені в ньому.

Кінцева дата прийому пропозицій: 10.08.2023 року до 18:00 год.

За детальною інформацією звертатись до посадової особи Організатора, яка уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками (відповідальна за закупівлі): Дейнега Валентина Леонідівна, менеджер із закупівель та логістики.

Адреса офісу: 04080, м. Київ, вулиця Межигірська, 87А, 4 поверх, номер телефону +38 (095) 795-32-72, e-mail: [email protected].

Пропозиції приймаються на електронну пошту, оригінали надсилаються поштою (кур’єрською поштою, Укрпоштою) або особисто в офіс організації за адресою: 04080, м. Київ, вулиця Межигірська, 87А, 4 поверх.


Останні публікації цього розділу:

Запит комерційної пропозиції на послуги перекладу

Пошук підрядника, який побудує під ключ наземну сонячну електростанцію на очисних спорудах у Богуславі

Закупівля брендованої продукції для потреб ГО "Проліска"

Закупівля гігієнічних наборів 2-х типів

Відкриті торги на встановлення фільтрів зворотного осмосу

Тендер на обрання постачальників конференц-послуг