Конкурс на закупівлю ІТ обладнання для Херсонської Міської Військової Адміністрації

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
DG-East

тендер tender ntylth(2)
Конкурс на закупівлю ІТ обладнання для Херсонської Міської Військової Адміністрації

Проект «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) – це програма Агентства США  міжнародного розвитку (USAID), що реалізовується в Україні компанією Кімонікс Інтернешнл Інк. Метою Проекту DG-East є  зміцнення зв’язків і довіри між громадянами та їх урядом у Східній Україні, а також ефективне сприяння громадській свідомості, соціальному підприємництву, залученню громадян та вигодам широкої інтеграції в євроатлантичну спільноту.

У рамках програмної діяльності, необхідно здійснити закупівлю:

ІТ обладнання для Херсонської Міської Військової Адміністрації, як діяльність з прямого розподілу товарів та послуг (DDGS) SO-029-D-020-2023-01.

Деталі конкурсу та форми для заповнення знаходяться у додатках: 

Увага! оновлено технічне завдання!

У пункті 2 видалено “Жорсткий диск для серверу типу HDD (не менше 2Тб) – 12 шт “. Ця позиція дублюється із пунктом 3.

Дивіться оновлену технічну характеристику тут:RFQ for Equipment_SO-029-D-020-2023-01 UPD_1

Прохання надсилати Ваші питання та пропозицію на електронну адресу [email protected], зазначивши в темі листа номер RFQ: SO-029-D-020-2023-01 та вказавши назву Вашої організації в самому листі. Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього RFQ можна надсилати до 18:00 за Київським часом 22 серпня 2023 року.

Будь ласка, зверніть увагу: цінова пропозиція має бути захищена паролем. Електронне повідомлення з пропозиціями не має містити паролю, його необхідно надати після кінцевої дати надання пропозицій, лише після отримання окремого запиту DG EAST про надання пароля.

Кінцевий термін подання пропозицій 29 серпня 2023, 18:00 за київським часом.


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів