Психолога/-ню

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Vacancy вакансія dfrfycsz(11)
Психолога/-ню

Благодійний фонд «Посмішка ЮА», запрошує в команду Психолога/-ню проєкту Міжсекторальна підтримка людей, які постраждали внаслідок бойових дій у південних та східних областях України» реалізується Благодійним фондом “Посмішка ЮА” за підтримки Гуманітарного фонду для України, який/а буде надавати послуги з групового та індивідуального консультування; розробки та проведення: психологічних груп, тренінгів, семінарів та  та інформативних заходів спрямованості, залежно від запиту бенефіціарів.

Локація: м. Запоріжжя.

Вимоги до виконавців:

  • - вища освіта: практичний психолог;
  • - психологічна практика від 2х років;
  • - досвід психологічного консультування, ведення психологічних груп, групових занять, тренінгів та семінарів;
  • - нульова толерантність до будь-яких проявів насилля та дискримінації, дотримання етичних норм (Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах. Організація впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації).- нульова толерантність до будь-яких проявів насилля та дискримінації, дотримання етичних норм (Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах. Організація впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації).

Вид співпраці: повна зайнятість. 

Пропозиція має містити:

резюме, в якому вказано досвід вказаний в вимогах.

Пропозиції необхідно надіслати до 29.08.2023 на електронну адресу [email protected] з приміткою у темі листа «Психолог/-иня м. Запоріжжя».

 


Останні публікації цього розділу:

Консультант/ка з розробки методичного матеріалу

Консультант/ка з адміністрування ХАБу м. Дніпро

Консультант/ка з параюридичної діяльності

Консультант/ка з медіа-підтримки семінару практикуму

Національний/на експерт/ка з моніторингу, оцінки та навчання

Консультант/ка з надання послуг фасилітації зустрічей