Консультант_ка з аналізу галузі насінництва в секторі зернових, олійних та бобових культур

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Chemonics logo
Консультант_ка з аналізу галузі насінництва в секторі зернових, олійних та бобових культур

«ПРОГРАМА USAID З АГРАРНОГО І СІЛЬСЬКОГО РОЗВИТКУ (АГРО)» шукає консультанта з аналізу галузі насінництва в секторі зернових, олійних та бобових культур

Загальна інформація:

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (проект АГРО) – це 7-річний проект, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл».

Метою Проекту АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, які потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних і прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.

Розробка та реалізація Проекту USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)  відбувається у критично важливий для України час, коли забезпечення прогресу у реалізації реформ та внесенні змін до процесу реформування для покращення бізнес-середовища, а також забезпечення прибутковості сільськогосподарського сектору є вкрай важливими для цілей економічного зростання та відновлення України в умовах російської агресії. Використовуючи системний ринковий підхід, Проект АГРО впроваджуватиме масштабовані рішення по всій країні для прискорення економічного розвитку в сільських громадах, які потребують найбільшої підтримки.

Враховуючи значний потенціал виробництва та експорту сільськогосподарської продукції в Україні, важливим є розвиток ефективної галузі насінництва зернових, олійних та бобових культур. Забезпечення сільськогосподарських товаровиробників насінням національної селекції, а також селекцій світових виробників є одним із основних факторів продовольчої безпеки країни. Формування ефективної системи насінництва передбачає створення відповідних умов для збільшення виробництва насіння та популяризації сортів і гібридів, які мають значний потенціал урожайності та високі показники якості для більш широкого їх використання, що забезпечить конкурентні переваги сільськогосподарського виробництва.

Мета роботи:

  1. Аналіз стану розвитку галузі насінництва зернових, олійних та бобових культур з урахуванням вирощування насіння вітчизняної та іноземних селекцій.
  2. Аналіз та пропозиції з оптимізації ланцюжка доданої вартості вирощування/виробництва насіння в Україні.
  3. Аналіз та пропозиції щодо перспектив та напрямків для інвестицій в розвиток вирощування/виробництва селекційного насіння з урахуванням операторів та природно-кліматичних зон.
  4. Аналіз регуляторного середовища у секторі розвитку насінництва в Україні та пропозиції щодо його покращення.

Умови, терміни та місце виконання завдання та керівництво:

Для залучення на цю посаду передбачається укладення короткострокового договору підряду, термін якого визначатиметься в залежності від обсягу визначених завдань, що включені до Річних планів робіт Проекту.

Місце виконання завдання – за місцем розташування виконавця з можливістю короткотермінових виїздів на виробничі об’єкти за потребою.

Строк виконання завдання: з 1 листопада 2023 року по 30 грудня 2023 року, загальна кількість днів: 35 днів

Детальний план, умови і перелік необхідник навичок дивіться в описі технічого завдання Експерт з насінництва

 Зацікавлених кандидатів просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу [email protected] не пізніше 20 вересня 2023 р. з поміткою «Консультант з аналізу галузі насінництва» та Вашим прізвищем у темі листа. Будь-ласка, жодних запитів за телефоном, ми зв’яжемося тільки з фіналістами.

«Кімонікс» –  компанія, що надає рівні можливості всім кандидатам і працівникам та не дискримінує за ознаками раси, кольору шкіри, віросповідання, статі, національності, політичних переконань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентифікації, сімейного статусу, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних організаціях, або за іншими факторами, що не входять до переліку необхідних навичок та професійної кваліфікації.

 

 


Останні публікації цього розділу:

Начальник/ця сектору військового обліку в кадровому документообігу

Юрист/ка сектору

Довгострокове волонтерство у центрі інновацій та дизайну “Wymiennikownia”

Engineering Analyst (Electricity, Gas), NPSA-9, DS - Kyiv, National Рosition

Hazardous Waste Analyst, NPSA-8, DS - Kyiv, National Рosition

Community Mobilization Analyst, NPSA9 - National Рosition