Набір представників і представниць НГО людей з інвалідністю у “Школу інформаційної безпеки”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Alena Smirnova

pexels-cottonbro-3201466
Набір представників і представниць НГО людей з інвалідністю у “Школу інформаційної безпеки”

У сучасних умовах нестабільності та технологічного розвитку, питання інформаційної безпеки стає надзвичайно актуальним. Особливо важливою вона є для осіб, які перебувають у вразливому стані, зокрема для людей з інвалідністю. Відповідаючи на цю потребу, ВМГО «Паросток» розробила та успішно реалізує проєкт «Зміцнення НУО, які допомагають вразливим верствам населення». 

Мета проєкту полягає в посиленні спроможності лідерів і лідерок НГО осіб з інвалідністю до створення простору інформаційної безпеки в умовах війни у своїх громадах. Проєкт надасть учасникам та учасницям знання та практичні навички цифрової безпеки та захисту даних.

Запрошуємо представників і представниць НГО осіб з інвалідністю долучитися до інклюзивного навчання у «Школі інформаційної безпеки» (далі – Школа), яке буде тривати з вересня 2023 року по квітень 2024 року та включає в себе:

  1. Установчу зустріч учасників/иць 5 вересня 2023 року з 11 до 12 години за київським часом.
  2. Проходження на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло!» онлайн-курсу «Інформаційна безпека у період кризи» з перекладом на українську жестову мову та отримання сертифікату.
  3. Онлайн-практикуми (з сурдоперекладом) з інформаційної безпеки під час війни з упором на формування практичних навичок. Учасники/ці отримають зворотний зв’язок від тренерок, менторську та консультаційну підтримку, матеріали для засвоєння та практичного застосування знань (робочий зошит, інформаційний довідник).
  4. Індивідуальну менторську підтримку для особистісного розвитку учасників/иць.
  5. Обов’язкову розробку учасниками/цями Школи протоколів інформаційної безпеки для власних громадських організацій/установ.

Дати та час проведення онлайн-практикумів:

  • 1-й онлайн-практикум – 3-5 жовтня з 16 до 19 години за київським часом.
  • 2-й онлайн-практикум – 7-9 листопада з 16 до 19 години за київським часом.
  • 3-й онлайн-практикум – 12-14 грудня з 16 до 19 години за київським часом.

Наші тренерки:

  • Наталія Зубар, Голова правління Інформаційного центру «Майдан Моніторинг»,фахівчиня з інформаційних технологій та соціальних мереж, провідниця тренінгів з інформаційної безпеки в Україні.
  • Оксана Яцюк, громадська активістка з Вінниці. Тренерка ІЦ «Майдан Моніторинг» з інформаційної безпеки. Голова Ради ГО «Подільський центр соціальних технологій».

Участь у Школі безкоштовна та буде відбуватися на основі конкурсного відбору. Навчання відбуватиметься онлайн з використанням сервісу ZOOM з перекладом на українську жестову мову.

Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/dErU2T5rhG6xnCVP8 

Дедлайн реєстрації: до 02 вересня 2023 року до 23:59 за київським часом.

За довідками звертайтесь: [email protected]

“Проєкт “Зміцнення НУО, які допомагають вразливим верствам населення” здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.”

Лого

 


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів