Лекція Сергія Сараханова на тему: “Автор та його творчий розвиток”

Початок: 14.04.2016 о 08:00
Закінчення: 14.04.2016 о 17:00
Адреса: просп. Соборний, 145В, Запоріжжя,
Місце: Антикафе «Дирижабль»

Завершено

Comfy_ZP_600x315
Лекція Сергія Сараханова на тему: “Автор та його творчий розвиток”

Лауреат премії «Кращий фотограф» Сергій Сараханов розповість у Запоріжжі  авторам, як здобути творчого росту.

16 квітня о 15.00 в Антикафе «Дирижабль» (просп. Соборний, 145В) в межах конкурсу цифрового мистецтва Comfy Art Prize відбудеться відкрита лекція лауреата премії «Кращий фотограф 2010 року», учасника групових міжнародних виставок та викладач Kiev Art College Сергія Сараханова.

Зустріч пройде у форматі публічної дискусії на тему: «Творча самоідентифікація: як художнику знайти свій стиль та стати затребуваним». Сергій Сараханов розповість про реальні можливості для творчості сучасної людини. Про важливість самоосвіти та роботи на собою, а також про те, як сформувати власний стиль.

«Мій меседж про те, що зараз ідеальний час, щоб творити. Безмежні можливості для колаборацій, величезна кількість знань  у вільному доступі та безлімітна аудиторія. Тому починати потрібно прямо зараз! – надихаючи на творчість, анонсує майбутні події Сергій Сараханов. – Comfy Art Prize – унікальний для України проект, як, з точки зору можливостей, що відкриваються для учасників, так і, з точки зору відкритості конкурсу для глядачів. Це сучасна та сильна ініціатива, котра дає можливість творити та бути побаченим».

Сергій Сараханов  – київський фотограф-портретист, викладач фотографії, кінооператор і режисер. Засновник Kiev Art College.

Місце проведення: Антикафе «Дирижабль», м. Запоріжжя, просп. Соборний, 145В.

Час проведення: 16 квітня 2016 року, початок о 15.00

Вхід вільний.

Кількість місць обмежена, обов’язкова попередня реєстрація:

http://goo.gl/forms/oE2SXcTEMJ

 

Для довідок:

COMFY ART PRIZE – відкритий всеукраїнський конкурс для художників, фотографів, ілюстраторів та творчої молоді від 14 до 35 років, котрі працюють у сфері цифрового мистецтва. В результаті відкритого конкурсу компетентним журі будуть обрані 55 робіт молодих художників, котрі отримають право демонстрації арт-об’єктів в оновленій мережі магазинів COMFY на умовах продажу перманентних не ексклюзивних прав використання робіт. Переможець конкурсу пройде стажування у провідному університеті Польщі – Łódź Academy of Fine Arts. Призери конкурса, котрі займуть 2 і 3 місця, отримають грант на навчання в Kyiv Academy of Media Arts.За 4 і 5 місце також передбачені цінні призи – графічні планшети Wacom Intuos Art Black . Окремо будуть оголошений приз глядацьких симпатій – за результатами відкритого голосування в соціальних мережах. Переможець отримає сертифікат на придбання техніки в COMFY на суму 10 000 грн. організатор конкурсу – компанія COMFY. Детальніше про проект – art.comfy.ua.

COMFY – мультик анальний рітейлер побутової техніки та електроніки. Роздрібна мережа компанії представлена 75 магазинами у більше ніж 40 містах України.

Детальніше – comfy.ua.