Подовжено конкурс на виконання ремонтних робіт

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ProcurementSavED

офіс тренінг семінар онлайн вебінар
Подовжено конкурс на виконання ремонтних робіт

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «СЕЙВД», Організатор Тендеру, впроваджує в Україні проєкт «Надання освітніх послуг в Україні в умовах війни» / «Providing educational services in war conditions in Ukraine» що фінансується за кошти Служби зовнішньополітичних інструментів (FPI) European Commission, з метою створення цифрових освітніх центрів в Україні. Проєкт реалізується завдяки підтримці GIZ.

В рамках проєкту передбачається закупівля послуг з виконання ремонтних (будівельних) робіт та придбання будівельних матеріалів виконавцями послуг для облаштування цифрових освітніх центрів за безготівковим розрахунком.

Фонд запрошує кваліфіковані компанії, які зареєстровані в Україні, надати пропозицію з фіксованою ціною для укладення договору (ів) для надання послуг з проведення поточного ремонту 11 (одинадцяти) приміщень розташованих у Харківській області. Кожна послуга з ремонту приміщення визначена як окремий лот.

Тендер буде проводитися у 2 етапи. На першому етапі зацікавлені учасники закупівлі подають свої заявки на участь у конкурсі пропозицій.

МБФ БФ “Сейвд” прийняв рішення про подовження терміну приймання заявок  на участь у конкурсі пропозицій до 20 вересня 2023 р. 18:00 за київським часом.

Усі інші умови та вимоги конкурсу залишаються без змін.

Детальні умови конкурсу доступні за посиланням


Останні публікації цього розділу:

Запит на отримання цінової пропозиції на смартфони та планшети

Конкурс на пошук виконавця для здійснення технічного супроводу та доопрацювання чат-боту

Запит на отримання цінової пропозиції на лазерні далекоміри

Запит на отримання цінової пропозиції на гідравлічну оливу Mobil SHC 525

ГО «Координати успішної громади» оголошує конкурс на закупівлю саджанців дерев «Сакура»

Запит на отримання цінової пропозиції на індивідуальні аптечки першої допомоги