Звернення дружини загиблого за прапор та єдність України Володимира Рибака

У ці дні минає 2 роки із моменту викрадення та вбивства депутата місцевої ради Горлівки Володимира Рибака. Він виступив один проти галасливого натовпу «Русской весны», які скинули державний прапор ...

Майдан
Звернення дружини загиблого за прапор та єдність України Володимира Рибака

У ці дні минає 2 роки із моменту викрадення та вбивства депутата місцевої ради Горлівки Володимира Рибака. Він виступив один проти галасливого натовпу «Русской весны», які скинули державний прапор України із будівлі міської ради. За мить його викрали, за словами очевидців, вже не ті, хто кликав Путіна, а – специ.

Тіло Володимира зі слідами жорстокий тортур було знайдено 21 квітня 2014 року у притоці Сіверського Донця неподалік Слов’янська. Разом із ним – ще двох закатованих: 19-річного студента Київського політехнічного інституту Юрія Поправка та 25-річного Юрія Дяковського зі Стрия.

Це були одні з перших жертв початку війни на Донбасі,  яких на сьогоднішній день вже більше 9 тисяч. А тіло Володимира Рибака – поховане на  території, яка нині є окупованою.

17 квітня у Києві вшанували пам’ять Володимира – біля його фото на алеї Героїв Небесної Сотні. Під час цього меморіального зібрання виступила зокрема вдова Володимира Рибака Олена.  Нам її слова видаються дуже важливими.

Джерело: Євромайдан СОС


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Понад чотири тисячі жителів громад-учасниць проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» взяли участь у Днях бюджету

Відбулись дві навчальні майстерні-практикуми в рамках проєкту проєкту «Виявлення можливостей використання спадщини для економічного розвитку малих громад»

Стартувала освітньо-профорієнтаційна програма «Update: Південь»

Розпочався проєкт «Впровадження підходу, інформованого про травму, у громадянській освіті»

Інкубатор демократичних ініціатив розпочинає проєкт зі зменшення випадків мови ворожнечі в країнах Східного партнерства

Тренінг в медіабазі: Психологиня розповіла журналістам про види когнітивних спотворень та їхній вплив